- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено съм ревнива...
Ужасно много го ревнувам.Не съм човек,който ще му вдига скандали,защото е заговорил друго момиче и ли ще му забранявам да има приятелки от противоположния пол.Притеснява ме обаче,че той има много такива,а е привлекателно момче ( по принцип си мислех,че само аз го намирам за такъв,защото съм много влюбена,но всичките ми приятелки го казват,та предполагам,че и някои от неговите си го мислят ) . Най-добрата му приятелка даже е момиче,с което е бил преди година. Не бих казала че ме игнорира заради тях,но прекарват доста време заедно.Като цяло не ми е давал поводи да си мисля,че е привлечен към някоя от приятелките си,но аз винаги си мисля някакви такива неща.Моля ви за съвет не как да го накарам да спре да се вижда с тях,а по-скоро как да спра да се измъчвам след като реално той не ми е дал причина.Или може би с времето ще започна да му имам повече доверие и това вече няма да ме притеснява?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥