- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено съм ревнива...
Спокойно. Нормална си.Личното ми мнение е, че просто трябва да му споделяш, когато те гризе нещо. Ако някоя малко или много те притеснява, казваш си. Той ти дава отговор, който е много вероятно да те успокои напълно. С моя приятел правим така. И той ми споделя, и аз му споделям. Някога слушах разни глупости как като си признаеш, че ревнуваш, момчето щяло да се възгордее до небесата или пък (още по-лошо) щял да погледне на другата с различен поглед и бла, бла, бла. Така действах в предните ми връзки. Не си казвах, ядосвах си се вътрешно и лека полека нещата наистина тръгват на зле, защото става от мухата слон. Случките минават, натрупват се, остават недоизяснени и ревността те изяжда. Сега си казвам всичко, въобще не си позволявам да се натоварвам, говорим си и обикновено реакциите му и отговорите, които дава спрямо "фаталните" (в моите очи) мацки, ми действат супер успокояващо. Хем спирам да се тормозя, хем ми е чиста съвестта, неговата също.
ПП. Приятелството с бивши не винаги е толкова страшно. Ако просто са решили наистина да си останат приятели и така са си продължили, независимо от теб, не мисля, че има проблем. Проблем би било, ако след раздялата не са се виждали и изведнъж отнякъде цъфне бившата да търси приятелство. Иначе уважавам хората, които са способни да останат приятели с предните си "половинки". Показва голяма доза зрялост.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()