- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му бия чекии,така че да му доставя максимално удоволствие?
С приятеля ми сме заедно вече 6 месеца.От известно време му бия чекии.На няколко пъти е на крачка от свършването,но се притеснява да ми свърши в ръката.Въпроса ми е какво точно му харесва.Да е грубо ли?Да го стискам силно ли?Какво да правя с главичката?Да я галя ли?И даБих желала малко повече информация,защото не съм много опитна.
Я по-добре му направи една свирка ...
И щом е близко да свърши, значи го правиш както на него му харесва, просто когато е близо, не го спирай, а го остави да свърши.
А трябва ли да се отнасям специално с главичката?Знам,че е по-чувствителна..
Е, какви са тия работи, само на чикии...?!
Я му направи една свирка или правете секс...
ПС: Ние няма как да знаем какво му харесва. Гледай реакциите му и се води от тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ьхахаххьаххахьахьахьхахьа хьха тва е темата на годината![]()
само на мен ли тая тема ми прилича на пусната от някой извратеняк?!
И от какво те притеснява да не ти свърши в ръката ? Тва да не е натриева основа или сярна киселина ? Ужас, все едно него да го притеснява да те пипа като си се подмокрила, направо нямам думи. И стига с тия чекии, това може и сам да си го прави...
*Не, не тя се притеснява да не й свърши в ръката, а той.
И да никой тук, дори и момчетата не знаят какво харесва и иска твоя човек. Това е не просто индивидуално, а и променливо. Един път може да иска да си нежна, друг път да си по-груба.
Питай него какво харесва!
е айде без нападки ... неопитна съм и исках да попитам,нито съм извратена,нито съм на десетмерси.
Правете секс бе моме.Нема как некоя да ми пипа кура и после да не я ....
С устенца бе пиленце, ближи сладоледа, с ръка може и сам!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е щом е на крачка да свърши.. значи го правиш като хората. Ама нека си свършва, не го секвай![]()
Жена да прави чекии на мъж е най-голямата гавра създавана някога !
![]()
е кво па му е гавратА?
Ми лапай му по-добре или като наближи да свършва тогава му го налапай и така да ти свърши в устата.
Кво е тва наказание да не го оставиш да свърши?! Прави му свирки, а щом толкос се придържаш към чекиите, комбинирай.
Schhh! Hear the silence...