- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кола маска
Весела Коледа, искам да се обръсна от долу с кола маска (момче съм), но би ме било срам да отида на козметик. Бихте ли ми препоръчали каква кола маска да си купя? Защото чета за някакви студени, топли коли маски и нищо не разбирам.
Мерси предварително.![]()
Леле брат не вярвах че някога ще чуя момче да пита за кола маска за да се обезкосми от долу..чувал съм че много боли по-добре давай с бикчета бързо и лесно е![]()
Не го прави сам...може много гадости да си докараш.
maDamn
Долу не боли аз си прая лятото кола маска там и става за 1мин и не боли, само 1 ден ти е червено и после става супер гладко и след 3-4 седмици се появява някой косъм, и струва 1 и нещо, но ако ти се дават пари има и по хубави или вземи от на майка си-аз и казах че ми тряя да си обезкосмя оная работа и тя ми даде 1 лентичка е достатъчно,бръсненето е гадно след 1-2 дни ставаш като кактус а така не се занимаваш 1 месец
http://www.jankar.biz/pages/bg/maska/kara.htm
Иди на козметик или карай с бръснач. Един льольо така си прави сам ,та и кръвосъсиреци, разрани си кожата, на места си я смъкна.
Най-елементарната е на Jankar
maDamn
И аз мисля като granger. Кое му е срамното да идеш на козметик? Повярвай, няма да си им първия и хич няма да им пука. Ще си спестиш доста болка, според мен.
Колата, която са ти препоръчали е добра иначе. Не си взимай лентички на veet само. Гадни са.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Купуваш течна кола маска на Jankar, сгряваш добре тубичката, изстискваш я в някакъв съд, вземаш малко с шпатулката, нанасяш върху участък от кожата, прилепяш върху него предварително изрязано парче от материала в кутийката, притискаш и дърпаш рязко. Повтаряш това, докато не изчистиш космите навсякъде. Ако колата маска в съда се втвърди по някое време, загряваш я отново.
Иди на козметик ,сам ще ти е трудно, а козметика не е страшен, не се бой.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм използвал тази на Jankar, но само за краката. Пробвай на ташаците и пиши ако си още жив.
Schhh! Hear the silence...