- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам приятеля си, но ..
Заедно сме от 1 година и до сега не сме имали някакви сериозни скандали, просто дребни спречкавания, но за 1-2 часа и на двамата ни е минало.
Преди няколко месеца бяхме на ресторант компания и един от приятелите му доведе едно момиче, което в последствие се оказа, че е било гадже с двама от най – добрите приятели на моя приятел и се сваляше с трети в момента. Като на всичкото отгоре нещо се опитваше да се закача и с моя и другите ми казваха да ходя да и кажа нещо, за да стои по – далеч от него, но аз така и нищо не й казах. В крайна сметка се заби с третото момче, но всичко за един ден. Разпитах моя приятел за нея и се оказа, че е 2 години по – малка от нас, доста лигава и явно не знае какво иска.
Една случка от лятото- моя приятел ми казва, че ще ходи на басейн с негов приятел и ме пита искам ли и аз да отида, но имах проблеми тогава и му казах да си ходят сами. След това се оказва, че тази същата е била там , но на мен това ми се казва след басейна. До днес се говори колко яко са си изкарали.
Доста пъти той и приятели му са говорили пред мен колко е готина и някви такива и като му кажа да престане, той ми казва : „Е ти какво искаш другите да си говорят, аз да мълча и да ги гледам”. Не отричам – хубаво е момичето, с хубаво тяло и т.н. Държа да отбележа, че не съм някоя комплексарка, която й завижда. Не ми липсва мъжко внимание изобщо.
Таа съществената история е: Вчера ми беше гадно – болна, лошо ми е, скарах се нашите и ми се обажда вечерта към 8 часа моят приятел и ми казва, че ще ходи с двама приятели (момчета - бившите на тази) на кафе (и намек няма, ако искам и аз да отида). Казах, че нямам нищо против и се разбрахме да се чуем утре. При което гледам аз след няколко часа във ФБ тази въпросната (не знам как да я нарека) се отбелязва, че е с тях в кафето и се започват коментари колко им е яко, какъв купон е и т.н. Стана ми адски гадно, очаквах да ми звънне да ме чуе как съм, поне един СМС да напише, но нямаше нищо такова. Не можах да заспя, още повече, когато видях, че са се отбелязали и в една дискотека и са си тръгнали в 5 часа. Тя тази, ако не се отбележи къде е била и не разберат всички , не може да диша.
Не знам защо,вярвам му (естествено на нея не и вярвам), но дали защото аз си бях у нас или нещо друго .. , почувтствах се ужасно и като го ударих на рев, не можах да спра сутринта до 7 часа.
Скарахме се с него, защото той с цялата си наглост, започна да ми казва, че не я е викал той и какво искам, щом тя е там и да си тръгне ли ?! Като го питах защо не ми е казал, че тя ще ходи и той : „Е за какво да ти казвам?” (Много добре знае, че не ми е приятна. Тя е единственият човек, за когото съм си позволявала пред него да казвам, че не харесвам). Когато му казах, че не мога да се занимавам повече с него, да си ходи при нея и ми каза : „Аз ако не исках да съм с теб, щях да съм с нея или с някоя друга”.
В крайна сметка се оправихме „уж” и му казах да прави каквото си иска, че няма да го спирам за нищо и че няма да впрягам вече, аз също ще си излизам с когото поискам, пък да видим още колко ще издържим.
Съжалявам, че стана толкова дълго, просто имах нужда да споделя някъде. Ще се радвам на какъвто и да е съвет. Права ли съм да се ядосвам или трябва да ми е все тая ?!
Последно редактирано от j_adore2 : 12-24-2012 на 20:13
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.