Дали да имам надежди да се оправим или да продължа напред..което е почти невъзможно..
Имах 3 годишна връзка...С него се разделяхме,събирахме .. много се карахме...,но и много се обичахме и се още се обичаме въпреки че не сме заедно...Както всичко беше добре той изведнъж ми истърси че иска да се разделем да ми дадел малко почивка защото само за него съм мислила..само съм му казвала че го обичам.. пишела съм му само любовни стихове...любони неща и искал за 1 седмица да се разделим малко да се отпусна да се отърся от него ( пропуснах да кажа че сме на растояние,защото аз уча и годините ни ако ви интересува и двамата сме на 18 ) Не исках,но така направихме,но той още на другият ден ми се обади и всичко се нареди... Така всичко беше добре за 1 месец ..Обсъждахме си различни теми и изведнъж ми казва,че иска да се разделим искал малко свобода обичал ме но искал да бъде сам...както казваше,че ме обича и иска да е сам след това ми каза че не ме обичал.. това е кофтито че предният ден спахме заедно..бяхме само двамата..Каза също променило му се държанието му към мен държал се по грубо с мен ..Вече 4 дена не сме заедно,а аз не мога да живея без него...правя някакви усилия да се свържа с него .. но той ми затваря телефона..да той преди това ми каза че иска да си останем само приятели,но сега в началото ще е по добре да не се търсим... А аз имам подарък който поне искам да му дам...правилно ли ще постъря да отида до тях.. и поне да му го дам.. а каквото иска това да прави с него...Искам пак да се оправим..Моля ви за помощ..
А не мога да го загърбя много го обичам много спомени много неща сме приживяли...
Като се видим искам да поговоря с него защо така е постъпва изведнъж.. Моля за помощ
Моля без обиди
Благодаря предварително !
Последно редактирано от tseti : 12-27-2012 на 15:29