Имам въпрос ,дали на вас ви се е случвало нещо такова и ако може да ме посъветвате.Излизам от известно време с едно момиче,което е страшно красиво ,много много забавно ,доста лудо ,но и доста умна.Познаваме се от 2-3 години ,не сме били много близки,просто все момичетата с които бях се оказваха нейни познати или приятелки и сме се засичали няколко пъти,писали сме си и така.Сега преди известно време се засякохме в една дискотека,бяхме доста направени ,но си говорихме доста и отидохме вкъщи и да .. После изчезна за няколко дни,нямах й номера,писахме си излязохме на кафе,говорихме си пак доста ,беше доста приятно ,кара ме да се усмихвам.Но пак завършихме във вкъщи,всичко е секс ,нямам нищо против,тя е страхотна в секса,даже никога не съм срещал момиче,което да е така да го кажа извратено ,повечето трябва доста да говорите да се мотаете ,а тя просто е много искрена и импулсивна,но не мога да разбера ,защо ми изчезва с дни и после пак се появява.Понякога е доста резервирана към мен,понякога е страхотна.Объркан съм доста и искам да попитам дали някой е бил в същата ситуация,а и не мога да я попитам ,защото отношенията ни не са чак толкова близки ,не искам да се бъркам в живота й.