.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Притеснение

Здравейте. Знам,че има и други теми като тази,но ще съм ви благодарен,ако отговаряте сериозно. Преди малко по-малко от месец с приятелката ми правихме секс С презерватив,свърших в нея с презерватива и спермата си беше вътре в презерватива,той не беше спукан,напълно здрав.После решихме да продължим веднага,махнах стария презерватив и сложих нов и не свърших втори път. Сега на приятелката ми не й пропусна 1 месец и върви към втори месец,откакто не й идва. Притеснявам се дали не е станал гаф. Моля,кажете вашето мнение дали е станало нещо,или не. ПС: пълнолетен съм,не й закъснява за първи път,но никога цикълът й не е пропускал толкова дълго.

Голям фен Аватара на magita
    мисля, че на пълнолетните дават тестове за бременност в аптеката
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Нека си направи тест за бременност.
    Но едва ли е станал гаф, щом цикълът й закъснява често, най-вероятно този път е закъснял повече от обикновено. Имам познати, на които закъснява с повече от два месеца наведнъж, може да са хормонални проблеми, кисти на яйчниците... Във всеки случай самото закъсняване не е здравословно и е белег за някакъв проблем за нея самата. Хубаво е при такива положения да се прегледа, за да разбере защо се случва, ако все още не знае причините. Ако трябва и да си направи хормонални изследвания. Добре е човек да е информиран, много млади момичета имат подобни проблеми и повечето не са сериозни, но ако все пак е нещо сериозно, е хубаво да го открие от рано, за да се оправи на време.
    Иначе най-напред направете тест.

Щом казваш че не е бил скъсан презерватива значи сичко е ок може от притеснение, от времето (прия рязка промяна на времето ми закъснява/подранява с няколко дена) може ако е пазила диета това да е оказало влияние, нека отиде на лекар може да има някакъв проблем който няма нищо общо с бременност.

Възможно ли е при смяната на пълния презерватив с нов да е станало нещо. Защото аз бях свършил в първия и спермата беше вътре,беше здрав и след това веднага го смених с нов и продължихме. Възможно ли е да е станало нещо? Не съм свършвал втори път.

На дали е бременна, но това, че не й идва може да е индикация за друг проблем. Приятелката ти да посети лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, приятелките ви като не ходят на гинеколози, а трябва, вземете поне да ги пращате! Не е бременна, но бременността понякога е най-малкия проблем свързан с този симптом. Да отиде на лекар!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Мамка му бременна е!
    Schhh! Hear the silence...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Нека иде на гинеколог. Щом не са ставали гафове, значи не е бременна, но може да има друг проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си