- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Iphone 5 - бял или черен ?
Нашите ще ми взимат нов телефон(в случая този).Не ме разубеждавайте,че Iphone били боклуци и така нататък.Спряла съм се отдавна на него.Въпросът ми е дали да си взема черния или белия ? И двата много ми харесват,бих желала да чуя какво мислите вие.
Момиче съм.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
ето как изглежда белия: http://www.youtube.com/watch?v=OmTBV9H7dbA
ето го и черния: http://youtu.be/LzfAnnvOg3I?t=8m19s
Тъпа тема, въпрос на фкус е. А би ли ми казала защо ти е айфон,като 100% ще си го вземеш на изплащане и ще си теглиш само демо версии на игрите,защото не знаеш как да го разкодираш ....
А и ще го използваш само за да се хвалиш пред дружките си.... Защото не му знаеш даже 90% опциите :д
Знам, че каза ,че си се спряла на Айфон 5, но Айфонът е БОКЛУК. Цената не отговаря на качеството. Щом искаш скъп смартфон си взем Самсунг Галакси С3. Много по-добър е
Добре,недей да злобееш(може да не е така,на мен така ми изглежда).Решила съм,ще си го взимам.Не няма да е на изплащане.Не ми е за да се хваля пред ,,дружките''.Съжалявам,ако това е твоята причина,да си купуваш дадено нещо.Просто ви исках мнението.![]()
(А и между другото се пише ,,Вкус''.)
Черен. Много по стилен е, макар че според мен новият дизайн на iPhone е по-скоро downgrade от 4. Бих ти препоръчал да не си даваш парите на вятъра, но виждам че едва ли ще има смисъл, така че - честито.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Аз лично съм виждал доста дами да ползват бялата версия на телефона.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
най-добре белия
после ако ти омръзне може да си го оцветиш с боички![]()
![]()
Не злобея,аз също съм с айфон ,в момента с 4с,имала съм ги всичките и ще продължавам да си ги купувам,и не ми се хващай за правописа моля ти се,тук не става въпрос колко съм грамотна. Страшно съм доволна от продуктите на apple, и съм на мнението,че са най-добрите на пазара. ЗЛОБЕЯ,защото не виждам за какво ти е да даваш толкова пари за телефон,който ти е за ало и чао и музика може би. Това е.
розов на бели точки с нарисувано цвете
Млъквайте. Нека истината възтържествува http://www.gsmarena.com/iphone_5_vs_...review-837.php
Аз лично не бих си взел нито един от 2та де, макар и да са от най-изпипаните и стабилни смартфони, но има и по-нови и по-иновативни вече.
Последно редактирано от Nam3less3 : 12-17-2012 на 18:23
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
marrcandy - Тогава не разбирам защо по този начин се изказа.Не е само за това,повярвай ми.Както и да е,да приключим темата!
Добре кажи ми защо искаш мама да ти го купи тогава?
Черният е по-бърз, но пък ще ти се налага всяка седмица да го jailbreak-ваш :/
Don't hate the hacker,
hate the code!
Бял ли да си взема или черен .. Ебати въпросите има вече в тоя форум .. Ако ти кажем кафяв, кафяв ли ще си вземеш ? То ти ако не знаеш какъв искаш, ние ли ще знаем ? Тука не е хардуерна разликата, а чисто визуална и си всеки харесва различно.
НВМ бавни сте :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
В крайна сметка реших,че ще е бял !![]()
И аз съм за бял, по-стилен и подходящ за дама ми изглежда.