.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq

Правилно ли е?

такааа .. в нашия град няма кино ии искам да отидем с приятелката ми до друг град , но също се чувствам длъжен да поема всички разходи .. смисъл ако тя си плати за билети и т.н. ще ми е гузно , а аз ако платя съм сигурен , че на нея ще и е неловко . как да и обясни , че аз трябва да платя? ако я попитам дали е съгласна знам , че няма да е иии съм много объркан.. какво мислите?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Как да й обясниш, че ти ТРЯБВА да платиш? Е, такова не бях чувала до сега.
    Не й обяснявай нищо, просто когато дойде време за това и тя тръгне да вади портмоне/пари, хвани й ръката и й кажи, че ти ще платиш и така. Нужно ли е да има излишни обяснения, въпроси и т.н.?
    Това е един мил жест, който искаш да направиш, позволение ли ще й искаш?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Как да й обясниш, че ти ТРЯБВА да платиш? Е, такова не бях чувала до сега.
    Не й обяснявай нищо, просто когато дойде време за това и тя тръгне да вади портмоне/пари, хвани й ръката и й кажи, че ти ще платиш и така. Нужно ли е да има излишни обяснения, въпроси и т.н.?
    Това е един мил жест, който искаш да направиш, позволение ли ще й искаш?

Напълно съгласна съм.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А какъв е проблемът тя да си поеме разходите? Защо ти ТРЯБВА да плащаш? Повече мъж ли ще се чувстваш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не се чувствай длъжен ти да плащаш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

остави я тя да си плати пътните.. пък после като отидете вземи и нещо за пиене каквото предпочита... не енужно да поемаш всички разходи. Аз много много не давам на приятеля ми да прави такива неща, защото едва ли не се чувствам като купена или нещо такова да де лично мнение, но по-добре недей да поемаш всички разходи! Може би пуканките, сок/кафе/нещо което пие, ии така

Ако ще ходите с колата ти , не и искай пари за пътни, но ако ще ходите с някакъв транспорт остави я да си плати билета сама. За в киното ако искаш да и платиш билета просто го направи без обяснения. После я попитай дали иска нещо.
    Абе това дали момчето да черпи момичето зависи от адски много неща .. зависи на колко сте, дали някой от двамата работи, къде ще ходите .. Пък ако живеете заедно и всичко ви е общо такива въпроси отпадат, което е мн яко
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Точно тия двамата ме съмнява да имат повече от 15-16-17 в най-добрия случай ..

в на момчето профила пише 18 ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

То и в моя пише, че съм софиянка, ама ..

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Защо се чувстваш длъжен да платиш?Аз лично се чувствам супер неудобно,когато приятеля ми плаща всичко.Такива стереотипи , че мъжа трябва да прави всичко хич не ми допадат.Но щом толкова държиш - достатъчно е да хванеш ръката й,както казаха по-горе и да й кажеш,че ти ще платиш,няма смисъл от кой знае какви обяснения.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    абе аз , че ще платя ще платя ама не искам тя да се чувства неудобно .. и не , не се чувствам повече мъж просто смятам , че така е правилно.
    П.С. 18 и 17 .. не всеки пише грешна информация ^^

Тогава просто го правиш без обяснения. Ако тръгне да спори ама не аз искам да си платя - обикновено репликата, която аз чувам в подобни ситуации е "стига глупости, бе" но не мисля, че е най-подходящата ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    абе аз , че ще платя ще платя ама не искам тя да се чувства неудобно .. и не , не се чувствам повече мъж просто смятам , че така е правилно.
    П.С. 18 и 17 .. не всеки пише грешна информация ^^
    Ако се почувства неудобно /за което се съмнявам/, можеш да и кажеш че този път ще платиш ти, а следващия ще плати тя.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Без обяснения, казваш изненада водиш я и когато трябва изкарваш портмонето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си