- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължаваме ли?
Близо 8 месеца с едно момче,което наистина много обичам водим много странна връзка.Събираме се за известен период от време,след което се скарваме жестоко,понеже сме неописуемо големи инати и двамата,разделяме се...и най-много след месец сме заедно.През този период от време никой не си търси друг.Сега пак предстои да излезем и съм сигурна,че пак ще се съберем.Въпросът ми е има ли такъв тип връзки и правилни ли са според вас?
Моля,без нападки от рода на "Това ли наричаш връзка;Знаете ли какво искате;Той само си играе"![]()
Последно редактирано от love_brd0 : 12-28-2012 на 13:03
За мен не е правилно. Няма как да е правилно нещо, което ми носи само нерви в стил "Ама сега заедно ли сме или не сме".
Ако ти се чувстваш добре обаче, какво ти пука за чуждото мнение?
Аз съм избухлива.Той също.Наистина на моменти ми идва да се гръмна,като знам как стоят нещата...но просто такива чувства не съм изпитвала до сега..
Научете да не си изпускате нервите и да си решавате проблемите. Така няма да се стига до раздели за щяло и нещяло.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма правилно или неправилно. Всичко зависи от това как се чувствате вие. Разбира се, че щом сте двойка трябва да има компромиси и от двете страни. Може би с течение на времето характерите ви ще се синхронизират по някакъв начин. Все пак осем месеца не е кой знае какъв дълъг период за една връзка.
Проблемите не се решават със скандали. Нито с караници. На мен това не би ми харесало, но ако ти си ок с това...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това е любовнаслайдаваи се. Винаги боли сладко от любовта. Само че тоя път като се съберете се опитаи да го запазиш. След известно време идва момента, в които трябва да оставиш ината на страна, за да позволиш да стане нещо хубаво мейду вас
успех!!
Или се научете да правите компромиси , или явно просто характерите ви са несъвместими и няма нужда да се тровите с тези събирания и разделяния. За мен това са глупави истории.
maDamn
Това ли наричаш връзка? Изобщо знаете ли какво искате?
Остей базика, ами и според мен не е мн правилно, щом след всяка караница следва раздяла. Докога ще я карате така?
Schhh! Hear the silence...