Имам проблем (ако може така да се нарече).
Аз съм на 22 (не съм за тука ама...) тя на 17
Имам лош навик да не се обаждам къде ходя, и Скандалл. Ок промених този гаден навик и вече се обаждам къде ходя.
Проблема е че приятелката ми е много ама мноого ревнива, ревнува ме и това е... Не мога да я променя.
Отивам на кафе с приятели - ревнува и се сърди
Отивам на форумна сбирка - ревнува и се сърди
Оставам извънредно от работа - ревнува и се сърди
Говоря по телефона и и дава заето - Ревнува и се сърди
Не ми вярва къде съм ходил.
Абе това е. За мое голямо учудване (предполагам и за ваше) сме заедно от 2 години. Не е никак малко предвид това, че ме ревнува толкова много. От моя страна съм по-малко ревнив, да не кажа грам. Са ако е решила да кръшка никой не може да я спре. Та от тая страна не се и вайкам толкова. Постоянно ми казва че съм я лъгал, поставял на второ място (въпреки, че не подреждам нещата си по приоритет!!!) после почва "Ти не държиш на мен, ти не ме обичаш"... На моменти откачам. (в повечето)
Гледам да отделям време и за нея. Ходиме на кино на кафенце насам натам. Абе не мога да кажа, че нямам време за нея. Главно скандалите стават по телефона, когато докато си говориме ми излезе нещо, далеч по важно от това да дрънкам глупости. Главно е това. Не искам да късам с нея. Ама не искам да ми се цупи и да ми се сърди със седмици! То вярно, че не може хем агнето цяло, хем вълка сит. За това се обръщам към вас. Братя и сестри Дайте съвет какво да направа????
Благодаря на отзовалите се предварително
И весело посрещане на Новата Година