.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Въпрос?

Въпрос?

Имам въпрос ,дали на вас ви се е случвало нещо такова и ако може да ме посъветвате.Излизам от известно време с едно момиче,което е страшно красиво ,много много забавно ,доста лудо ,но и доста умна.Познаваме се от 2-3 години ,не сме били много близки,просто все момичетата с които бях се оказваха нейни познати или приятелки и сме се засичали няколко пъти,писали сме си и така.Сега преди известно време се засякохме в една дискотека,бяхме доста направени ,но си говорихме доста и отидохме вкъщи и да .. После изчезна за няколко дни,нямах й номера,писахме си излязохме на кафе,говорихме си пак доста ,беше доста приятно ,кара ме да се усмихвам.Но пак завършихме във вкъщи,всичко е секс ,нямам нищо против,тя е страхотна в секса,даже никога не съм срещал момиче,което да е така да го кажа извратено ,повечето трябва доста да говорите да се мотаете ,а тя просто е много искрена и импулсивна,но не мога да разбера ,защо ми изчезва с дни и после пак се появява.Понякога е доста резервирана към мен,понякога е страхотна.Объркан съм доста и искам да попитам дали някой е бил в същата ситуация,а и не мога да я попитам ,защото отношенията ни не са чак толкова близки ,не искам да се бъркам в живота й.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нещо не разбрах. Мадамата ти връзва от време навреме и ти се чудиш защо? Или мадамата ти връзва от време навреме, ама ти точиш лиги по нея и се чудиш как да оакаш положението?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Еми не искам само секс,искам повече ама какво да й кажа,искам повече и тя ще каже сигурно нещо друго и ще ме заебе а се опитвам да я накарам да се влюби защото мога ,ама нямам време тя постоянно е някаква незаинтересована и общо взето е само секс ,най-хубавия и извратен секс

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Няма как да я накараш да се влюби в теб. Това просто става. Съвета ми е да не я притискаш. Ако тя има желание за нещо повече от секс ок, ти продължавай да и показваш, че значи нещо повече за теб, но насила хубост не става

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    използва те засега само за едно, но кой знае. Може и да има чувства към теб , поговорете си. Ако е толкова импулсивна ,колкото казваш,може би сега не и е до сериозна връзка и си иска свободата,а може би и това да е с други мъже. Опитай да поговориш с нея.
    maDamn

Град
    В мислите на хората
    (facepalm)

И после що жените мрънкали че мъжете не знаят кво искат...

Много ми е чудно... що като имаш ферари искаш да го товариш с два тона картофи и да събереш вътре целия випуск.. а ако имаш миниван ще мрънкаш че ускорява до 100 за >20 секунди.....На всичкото отгоре на тепсия предоставен....

Едит: Мъжете обикновено мислим с неправилната глава, а ако по някаква случайност е правилната... то се оказва че е трябвало да действаме. И обратно.. когато трябва да мислим.. обикновено действаме... Много просто племе сме.
    Последно редактирано от valdesbg : 12-27-2012 на 18:41

Dr. Gregory House

С други не е ,няма как да съм сигурен де,но до толкова съм информиран.Ами как да стане да се влюби при положение,че всичко е просто секс ,не ми дава възможност да излезем или да правим нещо по различно ,когато й кажа ,че е доста странна и ме обърква ,тя ми казва "Ти не ме познаваш " и като й кажа искам да те опозная,тя казва "Само ще се разочароваш" .. и това ме побърква,колкото повече ме отблъсква толкова повече я искам.Знам,че е повече от това,въпреки че се опитва да ме убеди в противното.Това което разбрах е ,че е имала доста проблемна връзка година и нещо с един младеж,до колкото разбрах я е удрял,постоянно са се карали и постоянно друсали заедно,тя се отдръпнала искала да се промени и той я е преследвал вече е било доста сериозно положението полиция и глупости.Сега не друса ,смисъл нищо бяло или кафяво аз не приемам масето за наркотик ,пие доста абе бая се забавлява ,работи в един клуб ,днес се видяхме сутринта ,за един секс .. и това беше не знам кога пак ще я видя..

Сигурно иска само да я чукаш..ддз поговори с нея..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Интересно.
    Ако темата беше написана от момиче, всички съвети щяха да са: "Той те използва, заеби го, не ти трябва, само за секса" и прочие клишета, дето сме ги чели десетки пъти.
    Та... тя те използва Ако ти харесва секса с нея - enjoy-вай. Ако искаш нещо повече - говори с нея.
    Но репликата: "Не сме много близки, не искам да ѝ се бъркам" стои някак неестествено след обясненията, че вече няколко пъти сте правили секс.
    Все пак, всеки сам избира пред кого да си отвори краката (или в твоя случай - да си свали ципа), но аз все си мисля, че трябва да има някакво познанство преди това. Ако няма някакъв вид връзка, то тогава като си вдигнете гащите - всеки по пътя си и ВСДТ.
    Малко объркано, но общото заключение е - ти сам трябва да разбереш дали тя иска нещо повече от теб. Може да е само за секса.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Да ,секса с нея е супер як даже повече от хубав.Опитвам се постоянно да говоря с нея ,но тя или си тръгва или правим секс ,не мога да говоря просто не ми дава възможност.Преди няколко дни тя ме видя с друго момиче и само ми се усмихна ,вечерта дойде във вкъщи дума не каза,телефона й звънна и аз й казах нещо от рода "Това другата секс играчка ли е ?" и започнах да се смея и тя ме удари и тръгна да си ходи каза ми "Това,че спя с теб не ти право да ми държиш сметка и най-вече чувствай се поласкан ,че си лягам с теб и жалко ако си мислиш,че си лягам с всеки ,поне не излизам с малки кифли" и си тръгна.После ми казва,че си мислела за мен обърква ме тотално ;xx

Хах, преди и аз съм се държала като тази твоя приятелка. Първата ми 'връзка' така започна... ама аз си правех каквото искам, не давах обяснения, не давах да ме опознае и всичко общо взето, което ти си изброил, само без наркотиците и предишните връзки. И Той се влюби, а аз не.. и такам..
    Кво да ти кажа, щом ти харесва, наслаждавай се на това, което тя ти дава.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    В мислите на хората
    Добре бе, авторе... тъп ли си или се правиш на такъв? Мадамата е била мега директна и ти пак си правиш оглушки.... Какво още трябва да се случи за да осъзнаеш че си приказващ хуй и нищо повече? За мен обаче мистерията е една: що се напиняш като глист на буца и полагаш старание и усилия да развалиш всичко и да си създадеш реноме на кифла при все че картите са поставени на масата, условията са ясно регламентирани и на всичкото отгоре го получаваш на аванта без пръста да си си мръднал?

Сериозно.. на тая мадама до гроб тря да си и задължен че ти търпи глупостите и толкова мила с теб...

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Blab
    аз имам само 1 въпрос, преди да взема страна в разчитането на девойката:
    кога е рожденият й ден?
    или по друг начин - овен или близнаци е?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имам един приятел, с които един път правихме сех просто така, аз имах нуйда, тои съ6то и беще невероятно наи-добрия ми секс. И до днес не искам да го оставям, когато си нямам приятел се вийдам с него. А ако беше влюбен в мен пак все тая, ако нямах 4увства и аз бих го правила Така 4е с други думи или се забавляваи я нея или от сега я остави Връзка едва ли е възмойна..

Защото ми е тъпо да съм само за секса ,както един познат казва "подвижен вибратор" искам повече ,днес беше добре излязохме по магазините да си купя горница и тя дойде с мен и моите приятели имаше напредък ,освен че въобще не ги хареса и само ги нареждаше Говорехме си общи неща де ,тя си говореше с нейна приятелка ама пак излезе с мен въпреки че я помолих да се виждаме по често ,да излизаме тя само се усмихна нищо не каза Април месец има рожден ден 20 и някой
    Последно редактирано от Djovani : 12-28-2012 на 16:19

Град
    В мислите на хората
    И аз искам парите да растат по дърветата.. ама няма. И аз искам жените да ходят само по потници и без сутиени, ама няма. И аз искам да измислят кола дето да се движи без гориво.. ама няма.

Dr. Gregory House

Ае брат какво да ти кажа ,хубаво момче ,умно всичко 6 путките се правят само секс ,после защото мъжете са несериозни ,кво да кажа хаха

Град
    Beyond reality
    Абе,брат, явно няма да излезе нищо от това,правете квото ще правите и после по живо ,по здраво.
    maDamn

"Няма толкова красива жена,че да не мога да я имам" така че все ще се върже ще й показвам,че искам повече пък все ще се навие ако не нищо не губя ,печеля секс с красиво и секси момиче : ) :3

Град
    Beyond reality
    Не е задължително. може да си най-големия играч и пак да не иска връзка...не се навивай толкова
    maDamn

ох не знам ама я искам бе побърква ме направо ме кара да откачам страшно влияние има над мен ,не се държа толкова мило с момичетата ужас

Град
    Beyond reality
    Ох,ох,ох...само се замисликак скачаш от една на друга,преди месец една друга те беше обсебила,ама и би къча,сега ...?Много лъвско... имаш нужда да се показваш и доказваш. Не очаквай нищо от нея, по-дравословно е за теб,ако не иска да е стяб, гъза да си съдереш - няма да е с теб.
    maDamn

Град
    В мислите на хората
    Тъп, горд и инат.. ей пред тая комбинация... и боговете са безсилни...

Несериозния си ти в случай.. путката си ти...

Ама що ли пикая срещу вятъра аз....

Dr. Gregory House

ахахах да,да то и онази си я има хаха ама по различното е по интересно ,скачам от момиче на момиче докато намеря тази която искам !! То ми минава бързо ,сега я искам после не ,яд ме е че тя ме държи изкъсо не аз нея ,не обичам да доминират над мен !

Град
    Beyond reality
    И с кво право те държи изкъсо,извинявай ,ама ти си путьо в ситуацията.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си