- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми със мястото за сех
Аз, ако бях майка и 17 годишният ми син ми кажеше "Ще си водя гадже, стойте си с родата по стаите" щях да го приема нормално, че и да се зарадвам...Какъв е проблема да опита?
Не знам нито дали си в апартамент или в къща, обаче аз живях в къща с отделна врата (имах врата към хола, но и врата, която води навън) и с приятеля ми бая пъти сме се промъквали в нас, но това не е било много пъти, защото той живее с брат си и не е проблем да сме в тях.
По темата: Какво като вашите са ви хванали? Пък и те не чукат ли? Все пак е нормално, поне за момчето.
Аз така веднъж в ЦЦС-а си мия ръцете в женската тоалетна и чакам една приятелка да излезе .През тва време в съседната кабинка се чуват някви леки женски звуци ,абе като цяло някви странни звуци ;д Помислих си отначало,че някаква жена реве вътре,после си помислих,че има разтройство...![]()
Едно момиченце се опита да влезе в същата кабинка ,обаче се чу едно 'ЗаетоО!' ;д
И таман да попитам въпросната жена ,дали има нужда от нещо,например тоалетна хартия,гледам от кабинката излизат момиче и момче като първите пичове.Стана ми много тъпо след тва.![]()
Амии от кой град си ? В София има разни хотели ...
Да бе с тия тоалетни го направихте световен проблем.Не работи търсачката да ви покажа теми дето доста потребителки от тук са го правили именно в Моладжийските кенефи, а ся ревъъъът![]()
Вива канари...!!
Хах, като заговорихте за у тях, докато родителите му са там ...
Имам приятели, които са го правили на бюрото в хола, у момичето, докато баща и и майка и са били в кухнята.
Иначе и ние сме го правили у тях, докато техните са били там (не със сегашния ми приятел) .. и вкъщи също.. те по принцип дори не смеят да припарят до вратата, когато има някой у нас, дори и приятелка да е.
Пък и толкова ли нямате поне един приятел със свободно помещение ... или приятеля ти да има кола (въпреки че никога не ме е кефела идеята) ... По събирания също, все ще се намери свободна стая (въпреки че стават гафове.. казвам ти го от личен опит) ... Има и много такива хотелчета, които предлагат услугата, да ги наемеш за няколко часа.
Само избягвайте тоалетните в молове, заведения и тнт ... това е отвратително.
Аз като разберем,че некоя се е ебала по кенефите(нема значение къде) ме хваща гнус от нея.....
Има ли момичета където не са се шибали у кенеф?
Ееем не кво като са във вас не можеш ли да кажеш на вашите, че ще дойде на гости! Дори и през деня, и се заключете в стаята си за 30min/1h колкото ви е нужно и т.н. пак и вашите като се пробват да отворят ще се досетят ако са "свестни", но мисля че при момчето в неговата стая ще е по удачно, щот поне после няма да се срамиш пред вашите![]()
Дори аз дето съм от Пловдив съм го правил в тоалетните на City Center-a в София ...