.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Banned Супер фен
    Аз, ако бях майка и 17 годишният ми син ми кажеше "Ще си водя гадже, стойте си с родата по стаите" щях да го приема нормално, че и да се зарадвам...Какъв е проблема да опита?

Не знам нито дали си в апартамент или в къща, обаче аз живях в къща с отделна врата (имах врата към хола, но и врата, която води навън) и с приятеля ми бая пъти сме се промъквали в нас, но това не е било много пъти, защото той живее с брат си и не е проблем да сме в тях.
    По темата: Какво като вашите са ви хванали? Пък и те не чукат ли? Все пак е нормално, поне за момчето.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от UltraBlue Виж мнението
    Лелелелеле тия тоалетни в МОЛ-а са си еб*ли майката братле останал съм с впечетлението от различни теми че 90% от цяла София са се чукали или са им духали там хахаха..
    +1

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от UltraBlue Виж мнението
    Лелелелеле тия тоалетни в МОЛ-а са си еб*ли майката братле останал съм с впечетлението от различни теми че 90% от цяла София са се чукали или са им духали там хахаха..
    Аз така веднъж в ЦЦС-а си мия ръцете в женската тоалетна и чакам една приятелка да излезе .През тва време в съседната кабинка се чуват някви леки женски звуци ,абе като цяло някви странни звуци ;д Помислих си отначало,че някаква жена реве вътре,после си помислих,че има разтройство... Едно момиченце се опита да влезе в същата кабинка ,обаче се чу едно 'ЗаетоО!' ;д
    И таман да попитам въпросната жена ,дали има нужда от нещо,например тоалетна хартия,гледам от кабинката излизат момиче и момче като първите пичове.Стана ми много тъпо след тва.

Супер фен
    Амии от кой град си ? В София има разни хотели ...

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ми не е ама като няма друго.
    Чудесно предложение! Защо не и в тоалетните в училище?

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Амии от кой град си ? В София има разни хотели ...
    Подозирам ,че и в другите градове има хотели

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от pisancety Виж мнението
    По темата: Какво като вашите са ви хванали? Пък и те не чукат ли? Все пак е нормално, поне за момчето.
    Как така какво като?Да,и те се чукат,но са си в собствената къща,големи хора са.Не знам как бих ги погледнала в очите,ако ме хванат.Има нещо,което се нарича морал,понякога е хубаво да надделява над животинския нагон.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Да бе с тия тоалетни го направихте световен проблем.Не работи търсачката да ви покажа теми дето доста потребителки от тук са го правили именно в Моладжийските кенефи, а ся ревъъъът
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Никакви хотели.Мотели,че са по-евтини
    Какви мотели бе, хостели направо.
    10 лева на вечер

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Хах, като заговорихте за у тях, докато родителите му са там ...
    Имам приятели, които са го правили на бюрото в хола, у момичето, докато баща и и майка и са били в кухнята.
    Иначе и ние сме го правили у тях, докато техните са били там (не със сегашния ми приятел) .. и вкъщи също.. те по принцип дори не смеят да припарят до вратата, когато има някой у нас, дори и приятелка да е.

Пък и толкова ли нямате поне един приятел със свободно помещение ... или приятеля ти да има кола (въпреки че никога не ме е кефела идеята) ... По събирания също, все ще се намери свободна стая (въпреки че стават гафове.. казвам ти го от личен опит) ... Има и много такива хотелчета, които предлагат услугата, да ги наемеш за няколко часа.

Само избягвайте тоалетните в молове, заведения и тнт ... това е отвратително.

Фен
    Аз като разберем,че некоя се е ебала по кенефите(нема значение къде) ме хваща гнус от нея.....
    Има ли момичета където не са се шибали у кенеф?

Ееем не кво като са във вас не можеш ли да кажеш на вашите, че ще дойде на гости! Дори и през деня, и се заключете в стаята си за 30min/1h колкото ви е нужно и т.н. пак и вашите като се пробват да отворят ще се досетят ако са "свестни", но мисля че при момчето в неговата стая ще е по удачно, щот поне после няма да се срамиш пред вашите

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Дори аз дето съм от Пловдив съм го правил в тоалетните на City Center-a в София ...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Във къщи родителите неса малки деца и много добре знаят какво правите споко няма да влезнат да видят как го правите а и си е тръпка

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Как така какво като?Да,и те се чукат,но са си в собствената къща,големи хора са.Не знам как бих ги погледнала в очите,ако ме хванат.Има нещо,което се нарича морал,понякога е хубаво да надделява над животинския нагон.
    Точно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си