.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Тарантули, скорпиони, отровни змии, плъхове ае аз ако имам приятелка дет да гледа такива раоти направо с лопатата ще й набия чомберите е' ... 30 тарантули, 5 скорпиона 10 гущера аз все едно влизам в стая на ужасите, остава светлините да са зелено червени ........ Момичето вместо да изглежда и да е нежно, като слабата половинка то ти самия ня'а можеш да стъпиш в тях и като цяло до нея, то със страх да влизаш
    Абе... да ти кажа, тия гадинки поне си стоят в терариумите, я си представи да има едно огрооомно куче, което те гледа на кръв, щом прекрачиш прага?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хах, ако някое момченце ми дойде и ми се напикава от страх от малките, космати гадинки, които си седят в кутийки и терариуми без въобще да са в досег с него, дали ще го погледна въобще пак и дали ще го наричам още мъж? Не.

s40t4, аз все пак исках да попитам как си направил мини терариума в крушка? Много е интересно и смятам да се пробвам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ох, приятелят ми има едно огромно рошаво хъски, което е толкова гушаво <3 Не е вярно, че хъскитата не обичат да ги гушкат, но наистина са много проклети.

Аз много искам да си имам котка и голямо куче. За момента съм се спряла на санбернар и, живот и здраве, като се изнеса много се надявам да имам възможността да си гледам и двете.

Иначе аз имам две папагалчета, които до колкото знам живеят доста дълго, та и тях също ще си ги гледам. Ето ми го мъжкото, но женското го нямам снимано. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto..._4326782_n.jpg
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Хах, ако някое момченце ми дойде и ми се напикава от страх от малките, космати гадинки, които си седят в кутийки и терариуми без въобще да са в досег с него, дали ще го погледна въобще пак и дали ще го наричам още мъж? Не.

s40t4, аз все пак исках да попитам как си направил мини терариума в крушка? Много е интересно и смятам да се пробвам.
    Колко често имаш гости? И въобще имаш ли? ...защото аз нямам всеки го е страх.. е с изключение,че преди 2 дни ми дойдоха два приятели ги видят,че много искаха.

Колкото до крушката.. пиши ми в фейса на лично и ще ти кажа, принципно си е бая играчка. Даже ще те вкарам в една група там за такива работи...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

^ Аз пък мисля, че е много готино да си имаш такива гадинки. Преди много исках да си имам змия, но уви никой не споделя манията ми. А въпросните паячета могат ли да се пипат или на тях не им се нрави?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Аз пък мисля, че е много готино да си имаш такива гадинки. Преди много исках да си имам змия, но уви никой не споделя манията ми. А въпросните паячета могат ли да се пипат или на тях не им се нрави?
    Принципно всичко,което имам пипам, иначе някой от тарантулите не са много за пипане поради отровата им
    Аммммммммм... ти защо не си вземеш?

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Cat RLZ !!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз ги пипах в началото също всички, които ми влязат в досег , но накрая ми се стори, че ги приемам по-скоро за животинки, които ми е хубаво да гледам какво си вършат сами без да ги притеснявам. А и си зависи от тарантулката. Някои са много по-спокойни и не им пречи да ги сложиш на ръка (Brachypelma, Grammostola), а други е меко казано опасно да се пипат.

Цитирай Първоначално написано от s40t4
    Принципно всичко,което имам пипам
    Дори Haplopelma-та и Poecilotheria-та ли? Всъщност съм виждала в нета хора с пецилотерии, но никога с хаплопелми. Доколкото знам са толкова нервни и агресивни, че като влезеш в стаята и са около стъклото вдигат предни краци и дори може да пуснат отрова. То всичко зависи и от характера на самата тарантула де.

Змия и аз съм искала, но е по-вероятно да си навзема много гекони, агами и игуани. Нищо, че сметката ми за ток после ще е уникална.
    Последно редактирано от SisiStrange : 01-15-2013 на 04:08
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Дори Haplopelma-та и Poecilotheria-та ли? Всъщност съм виждала в нета хора с пецилотерии, но никога с хаплопелми. Доколкото знам са толкова нервни и агресивни, че като влезеш в стаята и са около стъклото вдигат предни краци и дори може да пуснат отрова. То всичко зависи и от характера на самата тарантула де.

Змия и аз съм искала, но е по-вероятно да си навзема много гекони, агами и игуани. Нищо, че сметката ми за ток после ще е уникална.
    Хаплопелмите са доста рядки, но, ако държиш мога да те уреда с една 16см такава и то почти без пари.. няма да е толкова скъпа Регалиса.. чакам да порасне да видя дали ще ме заобича като хаплопелмата ;д

Хаплопелмата - http://prikachi.com/images.php?images/558/5742558c.jpg

Тука показва любовта си към мен - http://prikachi.com/images.php?images/563/5742563f.jpg

SisiStrange забравих да спомена нещичко.. гекони,брадати агами и игуалните познай защо не съм си взел. Геконите и агамите хапват по 5 щуреца на ден... игуаните са на зелена основа А да не говорим за хамелеоните..... той направо ще те разори

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

имам костенурка с неизвестен пол,а мноооооого исам куче-голдън или лабрадор ще видим

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    awwwwwwwww, душичка!!! да ти е живо и здраво сладурчето <333

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Котарак , Чарли

Тук е бебе - https://www.youtube.com/watch?v=9FbmEZkbu1s
    Тук е порастнал - https://www.youtube.com/watch?v=4UmHhf8w1mo

Зайче , живее при родителите ми , казва се Чара
    https://www.youtube.com/watch?v=ZfUJ64bdKUw

Мега фен Аватара на tori
    Имам червенобузи костенурки:
    http://picbg.net/viewpic.php?u=625327SI0l&i=553410
    Ужасно са сладки. <3 Колко са на брой и колко са големи? Смисъл като възраст. :д

Котки - Пуфи и Томи

3gpawko
    Guest
    Никакви

Супер фен
    Мъжки пинчер
    Женска персийка
    И двамата ги обичам по равно.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Женски мини пинчер и вълнисто папагалче.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ужасно са сладки. <3 Колко са на брой и колко са големи? Смисъл като възраст. :д
    Червенобузи костенурки и аз имам две... мъжката 15-17см и женската 20-22см. Ама някъкси не ме радват толкоз...

котенцеее

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Червенобузи костенурки и аз имам две... мъжката 15-17см и женската 20-22см. Ама някъкси не ме радват толкоз...
    Абе пак са сладки, аз лично си имам трички от около 4-5 години и много си ги обичам. :д Мойте обаче са малки още, около 7 сантиметра са и и тримата са мъжки. Снимки обаче скоро не съм правила, трябва да им врътна една фотосесия.

Град
    София
    ^ От София ли си? Искам ти ги за разплод. Моите са 2 женски.

Ако си съгласна, може да ги срещнем 2 по 2 и да си поделим бебетата!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Също така имах и паяк - Цура (Странно име за паяк ;дд), ама умря, омота се в нещо като пашкул, навъди си паячетата и умря.. беше ми много тъжно за него..

Сиси.. аз съм от София, доколкото видях тя е от Русе. Тъъъ, ако верно искаш мое ги размножим.. ако ти се занимава де..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си