- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Омръзна ми да живея
Сталкъре, стига с психологията, тук става въпрос точно за просене на внимание понеже на някого му е станало скучно.
Ох човек, не знам какво ти се е случило, но със сигурност има и по-добри решения и самоубийството наистина е най-зрелищното, но и най-лошото. Живота е пред теб и макар и всички да казват на тая възраст, че е шибан, с времето ако се постараеш можеш да си го направиш хубав. Таа, да не ти минават такива мисли през главата, всичко се преодолява.
темата крещи '' ИСКАМ ВНИМАНИЕ!''. :/
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
спри да дишаш![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Абе оставете човека да се самоубие на спокойствие! Кво го обсъждате...стига толко!![]()
Как другите виждат тази тема:
Как аз виждам тази тема:
![]()
Последно редактирано от FlippanT : 01-07-2013 на 15:25
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
http://prodavalnik.com/pistolet-nrf-i13988581 Ето ти пистолет :P
~
Имам идея! защо преди да се претрепеш не влезеш в Парламента? Така ще те смятаме за герой... поне аз!![]()