- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми ...
Така ... ще ви говоря за моята майка ... аз много си я обичам, защото ни гледа сама със сестра ми на 5 год., а аз съм на 13 год, но понякога много и се дразня ... тя знае всичко за мен ... за гаджето ми, споделям и всичко, но понякога тя изразява мнението си, но в други пъти (по- често) просто мълчи и не знам дали изобщо ме слуша, защото когато я питам какво да направя примерно, ако съм видяла гаджето ми да говори с друга ... тя не отговаря ... и в такива моменти съм бясна, защото аз 2 часа съм и обяснявала нещо, което малко дъщери ще кажат на майките си, а тя не ме слуша ... таа изобщо не знам имам ли нужда от съвет или просто си споделих ...
Може да предпочита да замълчи, пред това да ти каже нещо, което няма да ти хареса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Или пък просто е много уморена.
На 8 годинки лягаме си с брат ми и майка ми, и по едно време брат ми изцепва:
Мамо, спиш ли?
А майка ми отговаря:
Да, разбира се, че ще ти купя шоколад.
Смисъл, изморена е сигурно. Сама да ви гледа, работи, етц.
Да и аз мисля, че сигурно е изморена. Предполагам, че не ѝ е лесно да се оправя с всичко сама, да изкарва пари, да ви възпитава, да се справя с всички задължения. Разбирам, че си на 13 и ти си имаш своите проблеми и въпроси, искаш да ѝ споделиш и да поговориш с нея, но понякога ние трябва да разбираме родителите си. А и нали се сещаш, че жената мисли как да ви изхрани и да ви набави всичко необходимо, когато ѝ кажеш "Видях, че Той говори с друга.." някак си .. ми несериозно звучи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
а защо вместо да я натоварваш и с твоите проблеми не вземеш с нещо да и помогнеш ?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
^ Е не. ХУбаво е да споделя с майка си, но предполагам на моменти тя е прекалено изморена и има да мисли за по- важни неща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен твоята майка се нуждае от другар във живота...сугурна съм макар и да не ти е приятно тя ще си намери мъж...Аз съм на 13.Брат ми е на 6 и до преди 4 месеца всичко беше както ти го описваш...но сега тя си намери приятел и подкрепям я!Помагай и с каквото можеш!Тя се нуждае от тваята подкрепа сега а не ти от нейната!
И мойта е нещо такова.. интересува се само от това, което я интересува. Не я обвинявам. Благодарна съм и за много работи. Просто понякога имам нужда от подкрепата и заинтересоваността на най-близкия ми човек.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.