- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще купувате ли пиратки за нова година
Или какво? Ще ме напляскаш ли.... мършо?
Темата е за купуване на пиратки, а вместо това се изсипаха 1 тон "естетички" да обясняват как пиратките били отвратителни, неприятни и т.н. И според мен е безсмислено да се дават пари за гримове, лакове, червила, пудрила и всички останали простотии, които не ме интересуват, но не се завирам в съответните теми, и не изказвам мнение за тях. След като нещо не те интересува, и не ти е приятно, недей да даваш мнение за него, което да претендира за общовалидност. Толкова е просто.
Не съм направил тази тема да се карате, нали така !?
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Не
И Doom_Stalker защо изобщо се засягаш,когато някой изкаже мнение различно от твоето,в крайна сметка това са само глупави пиратки.И какво като си изгърмял хиляди от тях,и сега ако се гордееш със това![]()
Мда,намират сеИ 4-5 самоделни димки ( карамелки ) съм направил
![]()
Честно казано, това е удоволствието от НГ за разни 15-годишни келеши. Макар и аз да съм се кефел на подобни неща, в това число и по-нетрадиционни (и самоделни) изделия.
Но с годините осъзнах колко глупаво и излишно е това. Излишни пари, които могат да се оползотворят много по-удачно. А и не е оферта да се направиш на пастет и да вземеш да се осакатиш.
Предните години от чиста носталгия съм си припомнял детството.