.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ЛЮБОВ от ПРЪВ ПОГЛЕД

Пичове по неволя, моля за съвет!... ;д
    Не вярвах в любовта от пръв поглед, но се случи..;хх
    В ХРОНОЛОГИЯТА СЪМ ЗАМЕСТИЛ ИМЕТО СИ С "АЗ"
    Та да започна с историята...
    В училище се развиват действията. Имам един приятел, който се зарибяваше с един заек. Добре му вървяха нещата като изключим, че доста му се дърпаше момичето. Един ден отиваме до стаята на момичето и аз забелязах едно много симпатично момиче. Намерих я във фейсбук. До вечерта бяхме на ниво целувки, прегръдки, сърчица....абе всичко чук. Оставаше само да и предложа, но си казах по ФБ не искам утре ще станат нещата. Приятеля ми много се зарадва, че така се е получило. На следващия ден отивам в стаята и. Излязохме отвън и си я за прегръщах и т.н. Предложиш и...до тук пак всичко е чук. През междучасията непрекъснато бяхме заедно. След училище я поканих на кафенце или просто да се приберем заедно. Приятеля ми с неговата, аз с моята. Тя ми каза, че майка и я чакала и не можела да върви и си хвана автобус...добре разбираемо е. По късно и писах в ФБ. Хайде на кино или на кафе или едно много приятно местенце което всеки път ходя да размишлявам. (От това местенце гледката е уникална целия град се вижда някак си различен, защото е от високо.) Тя обаче ми отказа. На следващия ден, аз се успах и отидох за 2ри час. Реших обаче да мина през нейната стая за да я видя. Гушки прегръдки всичко чук и накрая ми каза много ме претискаш не мога да се видя с моята приятелка и тя ще ми се сърди. (Добре си казах едвам се познаваме, нали сега може и да се натрапвам.) Реших до края на деня да не се виждам с нея. Последен час имаме час на класа и проверка за пожар (не се сещам как се казваше). Излязохме навън и отидох при нея, а с класната и съм на ти (МНОГО ДОБРА ГОСПОЖА, няма такава). И отново я поканих да излезем някъде след тука. Тя пак ми избяга със същия номер. Прибираме се с моя приятел и неговата приятелка. Изпратихме я. След това останахме на нашето място да си приказваме и той ми каза: "Брат, завиждам ти. Моята едвам я карам да ме целуне, а твоята се хвърля на врата ти. Смятам, че си уцелил момичето. БРАВО!". И аз така си помислих, но уви съдба ни раздели. Два часа по - късно " kusame.. neshtata neshtoo ne vurvyat ..". Направо гръм ми изпържи мозъка. Казах на приятелчето ми, че тъй - тъй ме скъсала. Той беше като потресен. Така и не ми даде обяснение лично на мен, защо?! Накарах приятеля ми да я пита и тя му отговорила :
    "ТЯ -
    em na taka ..
    ai si go kaja na pravo ..ima drug i ne e ot vchera ili dneska .. emi ot mn vreme trugnah s "АЗ" samo za da go zabravya ama neshto ne se poluchi ..
    ama mejdu nas da si ostane
    op chakai pisah neshto greshno
    chakai chakai

ПРИЯТЕЛЯТ МИ-
    остава си междо нас ..
    ама кажи го на "АЗ" .. има право да знай ..
    така си мисля

ТЯ -
    em ot lyatoto si padam po drugo momche i lubovta mi e nespodelena i ne moga da go zabravya i trugnah s "АЗ" za da go zabravya ama neshto ne se poluchiii..
    ne ne iskam "АЗ" da znae
    ..
    po-dobre e da ne znae
    spored men

НО СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНАТА !!!!
    Когато я целувах всеки път ПРЕТРЪПВАШЕ ОТ ГЛАВАТА ДО ПЕТИТЕ.
    И приятелката на моя приятел казала, че някакви от другите 11-ти класове нареждали нашия клас. (аз съм 11 клас). И това претръпване ме обърква, защото изпитвам, че съм някак си използван от една страна ако е вярно за несподелената любов и от друга изпитвам МНОГО СИЛНИ ЧУВСТВА КЪМ НЕЯ.
    НЕ ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД, НО ТОВА НЕ ЗНАМ КАКВО Е ?!?!

В момента ходя с друго момиче което е отдадено на мен напълно, но мисълта ми е в предната. ПРЕТРЪПВАНЕТО го няма в сегашното момиче.

ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ МОМИЧЕТО Е ОТЛИЧНИЧКА (КАКТО И АЗ), НЕ ПУШИ, НЕ ПИЕ, НЕ СЕ ДРОГИРВА... АБЕ НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ !!!

ПОМОГНЕТЕ!!! ДИЛЕМАТА Е ГОЛЯМА, ДАЙТЕ СЪВЕТ ?????
    Последно редактирано от sqrl : 12-30-2012 на 17:47

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ...до предпоследния ред мислех да обвиня нея,но ти правиш същото В момента ходя с друго момиче което е отдадено на мен напълно, но мисълта ми е в предната тя се чувства така,както ти се чувстваш със зайката....дилема няма,тя не те иска,варианта е отиваш при нея и питаш дали имате бъдеще,но ако ти каже ДА...си помисли какво ще изпита мацката дето си в момента с нея...просто не ти прави чест,за това бъди щастлив с момичето,което е отдадено на теб,повярвай ми така е по-добре

а какъв щеше да ти е отговора, ако не бях тръгнал с другото момиче ?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ами ако не беше,бих те посъветвал да се бориш за нея,но сега....те съветвам да я оставиш

Пич с това момиче с което ходя в момента. Едно приятелче с което съм нон- стоп с него я харесва. Според мен не ми прави чест да го гледам как се самообвинява. Така, че бих приел втория ти съвет.

Ами ти си същия като тази, по която си хлътнал бе пич. Играеш си с чувствата на момичето, за да забравиш старата точно по същия начин, по който си го отнесъл ти. Помисли си дали го заслужава. Замисли се дали на тебе ти е приятно да си в нейната позиция и някой да те използва за заместител и залъгалка. Не е редно това според мен, не го разбирам и тва е.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Ами ти си същия като тази, по която си хлътнал бе пич. Играеш си с чувствата на момичето, за да забравиш старата точно по същия начин, по който си го отнесъл ти. Помисли си дали го заслужава. Замисли се дали на тебе ти е приятно да си в нейната позиция и някой да те използва за заместител и залъгалка. Не е редно това според мен, не го разбирам и тва е.
    абсолютно, постъпваш много тъпо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си