.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110

Тема: Fat Burner

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    Ако всеки ден имаш физическо натоварване (силова тренировка или кардио), взимай всеки ден. Ако няма да имаш никаква физ.активност, няма смисъл да приемаш карнитин.
    Мерси
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен
    l-carnitin = shit

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    l-carnitin = shit
    Ми,не.

Мега фен
    Ми,да.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Ако искаш да се обзаложим, че има ефект? Особено при хората, които се потят трудно?

Мега фен
    А би ли споделил тогава какво общо има потта с отслабването и горенето на мазнини.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Абе.. useless си е.. ;/

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Sigh...свалил съм килограми, колкото тежи една по-слаба жена, не знам защо казвате, че е useless, след като лично съм видял как действа..

Ако си бил 150кг е нормално (даже и без карнитин), ама ако съм 70кг тоя каритин ще ми подпре ушите... само за 60-80 лева.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    O.o Моя карнитин беше 20 кинта за 60 таблетки.. В момента съм си взел от същия за чистене, преди бърнър и ще ви кажа дали има ефек (С по 1 час кардио на ден). 193 съм висок , 95 кг. тежа и БМИ ми е към 15%

Повече от фен Аватара на marrcandy
    195,95 кг,ти си НЕКЪВ скакалец. Хаха,еми щом те влече л-карнитина,пий си го. На мен не ми помогна,нито се потим нито нищо,за мен той е като кардиото- безсмислен

Л-карнитина не помага, или поне на мен не ми помогна. Препоръчвам ти новата формула на окси елит про (незнам дали е налична в България) която е без "1.3 dimethylamylamine" тъй като може да ти овреди нервната система. Не мисля, че кардиото е безсмислен начин за сваляна на килограми но също така не трябва да се прекалява. Силовата тренировка може да ти помогне с килограмите точно колкото кардиото.

Мега фен
    Така е,карнитина работи на база плацебо ефект.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    195,95 кг,ти си НЕКЪВ скакалец. Хаха,еми щом те влече л-карнитина,пий си го. На мен не ми помогна,нито се потим нито нищо,за мен той е като кардиото- безсмислен
    193/95 и съм скакалец.
    Кардиото - безсмислено.
    Yep, enough said

Еми скакалец си. Никаква мускулна маса. Приятеля ми е 176 см и е 101кг. Само мускул има 13% мазнини . Ти си скакалец.
    Добре бе умник за какво да правя глупаво кардио? От което ми се доспива. Като мога да правя силова тренировка,да си спукам задника от упражнения и пак да сваля толкова килограми колкото тебе. И си залагам главата ,че изглеждам по-добре от тебе. Нищо,че съм жена,че съм с 20 см по ниска от тебе и ,че тежа 60 кг. Вземи си опознай тялото и тогава ми говори. Има неща, който са строго индивидуални за всеки организъм,но има и такива,който не са. Айде не ме занимавай повече с глупости.

Вземи си опознай тялото и тогава ми говори.
    разкарай това глупаво кардио,от него не се отслабва.
    Точно, че той си е опознал тялото и е отслабнал от кардиото, но ти не спря да говориш колко безсмислено било. И на мене ми се доспива като го правя, но това хич не означава, че не е ефективно (при мен лично).

edit: Вторият цитат е за да осъзнаеш колко много говориш за общият ефект при кардиото, говори си само за себе си. Отслабва се, но индивидуално, това, че при тебе не става не е в наш интерес.
    Последно редактирано от D*Rose : 01-20-2013 на 10:54

Мега фен
    calories in VERSUS calories out - keep it simple

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Точно, че той си е опознал тялото и е отслабнал от кардиото, но ти не спря да говориш колко безсмислено било. И на мене ми се доспива като го правя, но това хич не означава, че не е ефективно (при мен лично).

edit: Вторият цитат е за да осъзнаеш колко много говориш за общият ефект при кардиото, говори си само за себе си. Отслабва се, но индивидуално, това, че при тебе не става не е в наш интерес.
    Ако ще ми изопачаваш думите въобще няма да пиша. Като казвам,че кардиото е безсмислено,имам ПРЕДВИД,ЧЕ КАТО ПРАВИШ ИНТЕНЗИВНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ ОТСЛАБВАШ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО С ТЪПОТО КАРДИО,ПИСНА МИ ДА ПИША ЕДНО И СЪЩО И ДА МИ СЕ ИЗОПАЧАВАТ ДУМИТЕ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША. МНОГО ГО Е ОПОЗНАЛ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЯК КАТО Е 2м висок и е 100 кг. Абе писнало ми е от разбирачи.

Абе писнало ми е от разбирачи.
    А на мене от такива като тебе.

И тия интензивни силови тренировки включват ли крака? Защото такива като тебе без да правят кардио принципно трябва да наваксват в краката с отделен сплит. А.. и да, твърдението, че така се отслабвало повече отколкото кардио също е индивидуално.

Това, че го обиждаш като му викаш "скакалец" не означава, че се мисли за як, сеш се?

Кардиото си е много ефикасно и полезно, особено в комбинация с fat burner.

Мега фен
    Зависи от кардиото и от вдигането на тежести.Такам.. Ако правиш гигантска серия на клек лег тяга военна преса изтлъскване 5-6 базови няма как кардиото (почти) никога да е по-ефективно. Това е една АДСКИ БРУТАЛНА тренировка.
    Въпрос @D*Rose какво точно имаш предвид ако не прави кардио трябва да отдели краката в отеделен сплит?

Имам предвид, че кардиото стяга краката, нали? Ако не правиш нито кардио, нито крака (в отделна тренировка само за крака), то те изостават, не се тренират и са в застой. И за да не са, според мен, трябва да се тренират, ако не от кардио, то в ден за крака.

edit: няма проблем, ако иска да ги прави и с гърдите, но тренировката за крака е доста тежка по принцип. Аз примерно си я правя с рамото.

Мега фен
    Крака с кардио и без кардио винаги се правят ! Те само тия плажни билдъри или другите изглезени путки дето ходят на фитнес само ,за да се хвалят не правят крака.. Клека не може да се измести от нищо.
    Кардиото никой не го прави така,че да тренира крака и нищо не стяга.. Аз съм пробвал някои мощни неща относно кардиото,ама то си е чиста тренировка за краката. Бягане 400 метра гладко нормално бягане 50 метра макс спринт повторих около 15 серии (викам си все едно правя крака) Да резултат има,цяла седмица имах мускулна треска,ама никой не прави подобна тренировка... Всички или си тичат леко или още по-зле въртят колелото горе и то не на макс,нищо не правят.. Мен на 50те метра ченето ми висеше направо,краката ги усещах все едно са някакъв израстък.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Крака с кардио и без кардио винаги се правят ! Те само тия плажни билдъри или другите изглезени путки дето ходят на фитнес само ,за да се хвалят не правят крака.. Клека не може да се измести от нищо.
    Именно! Точно за това говоря!
    А това, че не правят нищо като въртят кардио си е техен проблем.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    SQUAT OR DIE!

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    А на мене от такива като тебе.

И тия интензивни силови тренировки включват ли крака? Защото такива като тебе без да правят кардио принципно трябва да наваксват в краката с отделен сплит. А.. и да, твърдението, че така се отслабвало повече отколкото кардио също е индивидуално.

Това, че го обиждаш като му викаш "скакалец" не означава, че се мисли за як, сеш се?

Кардиото си е много ефикасно и полезно, особено в комбинация с fat burner.

В момента не съм в България и съм на таблет. Утресе прибирам и специално ще ти кача снимка на краката ми. Сам да кажеш дали правя клек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си