.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110

Тема: Fat Burner

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Ако ще ми изопачаваш думите въобще няма да пиша. Като казвам,че кардиото е безсмислено,имам ПРЕДВИД,ЧЕ КАТО ПРАВИШ ИНТЕНЗИВНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ ОТСЛАБВАШ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО С ТЪПОТО КАРДИО,ПИСНА МИ ДА ПИША ЕДНО И СЪЩО И ДА МИ СЕ ИЗОПАЧАВАТ ДУМИТЕ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША. МНОГО ГО Е ОПОЗНАЛ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЯК КАТО Е 2м висок и е 100 кг. Абе писнало ми е от разбирачи.
    Моля те, спри да се излагаш. След като утре си качиш снимка на краката, и аз ще си кача снимка на моите, за да си говорим пак, че съм слаб ;Д. За съжаление падам на твоето ниво, ама много дразниш и ми се иска да ти затворя устата.
    Иначе, не се обиждам от това, че ме нарича така, все едно ми е :Д. Виж, ако беше някой, който дава добри аргументи и всъщност си личеше, че знае за какво иде реч - можеше и да се садна малко.
    Иска ми се да сподели на някой по-добър фитнес инструктор мислите си, особено тези за кардиото, за да може и той/тя да обясни.
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Крака с кардио и без кардио винаги се правят ! Те само тия плажни билдъри или другите изглезени путки дето ходят на фитнес само ,за да се хвалят не правят крака.. Клека не може да се измести от нищо.
    Кардиото никой не го прави така,че да тренира крака и нищо не стяга.. Аз съм пробвал някои мощни неща относно кардиото,ама то си е чиста тренировка за краката. Бягане 400 метра гладко нормално бягане 50 метра макс спринт повторих около 15 серии (викам си все едно правя крака) Да резултат има,цяла седмица имах мускулна треска,ама никой не прави подобна тренировка... Всички или си тичат леко или още по-зле въртят колелото горе и то не на макс,нищо не правят.. Мен на 50те метра ченето ми висеше направо,краката ги усещах все едно са някакъв израстък.
    За да вдигнеш мускулна маса на крака ти трябва клек, няма как. Със този вид кардио се губят страшно мн. мазнини, от което изглеждат по-оформени, но обиколката не им се увеличава. Смисъл, съгласен съм ;д
    Последно редактирано от Kazeone : 01-21-2013 на 09:38

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Чистене без кардио не става, к'ви фантасмагории пишете тука ?

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Чистене без кардио не става, к'ви фантасмагории пишете тука ?
    Питай marrcandy, тя не е на това мнение.

Мега фен
    Е аз чистя без кардио.Става си идеално,не защото не е ефикасно,а защото е скучно. Релеф се прави с храна и тежести
    First of all - calories in VERSUS calories out
    Second and last - добра тренировка с тежести предразполагаща даже към мускулна хипертрофия..Докато правих релеф и свалих 12+ кг увеличих гръдната с 2,5 cm. Бях натрупал бая излишни мазнини,защото въпреки,че се хранех бая чисто се освинвах,все още не знаех к'во точно да правя и си правих експерименти.

По пътя на логиката, ако се приемат по-малко калории, от колкото се горят, да...сега си признавам, че не съм много сигурен с по-аеробни тренировки с висока интензивност колко калории се горят, обаче аз една такава тренировка си е приемам като чисто кардио

Супер фен Аватара на Everytime
    Ще бъда кратък.
    Първо - Вируса е върл противник на добавките,въпреки че самият той приема добавки,в което няма нищо лошо.С една дума - хейтър и още една - всезнайко.
    Второ - мазнини/тегло се понижават с хранителен режим,ако искате да сте здрави,т.е. по здравословен начин.
    Трето - всеки сам преценява дали ще взима добавки,има ли пари за тая работа,навит ли е(тъй като има хора,които мислят,че от ХРАНИТЕЛНА добавка се умира,но както и да е- noobs).
    Четвърто - fat burnera би ти помогнал,но не е магическо средство за изгаряне на мазнини,а просто енергитик с екстракти,които подпомагат горенето и метаболизма.L-carnitine - лоша идея и излишни пари. По-добре тичай повече и дай парите за аминокиселини(I mean BCAA's)
    Та толкова от мен и По-здрави!

И още нещо - по-често хранене - по-бърз метаболизъм-горене на мазнини- доволен си.По-често хранене - това означава предимно белтъци и мазнини като се храниш на равни интервали така,че през целият ден да си сит,да не изпитваш глад,но да си хапвал по малко. Айде успех и има теми за тая работа,а не да се пускат всеки път още и още теми за това,дали ще се умира от фат бърнър.(Малко на хейтър вкл.,ама ти написах основното).
    Последно редактирано от Everytime : 01-23-2013 на 22:26
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Повече от фен Аватара на marrcandy
    http://prikachi.com/images.php?images/423/5799423x.jpg
    обиколка на бедро 2-3см над средата - 58 см.,защото съм сигурна,че ще има въпроси.
    Последно редактирано от marrcandy : 01-28-2013 на 19:06

Мега фен
    браво ,голям крак вадиш

Супер фен Аватара на D*Rose
    Ако извадиш и ръка 40 вече ще се комплексирам.

Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/423/5799423x.jpg
    обиколка на бедро 2-3см над средата - 58 см.,защото съм сигурна,че ще има въпроси.
    Много яки чорапи Такива с пръсти, винаги съм искал да пробвам

Супер удобни са хахахах. И ми топлят междупръстието хахахха . За ръката,нагоре не съм толкова едра. 30 см е.

Мега фен
    Направи я 36-37.Казвам го защото кракът ти е 57-58 ,ще стане тамън 2/3 крак ръката.

Не мерси,така ми харесва. Имам по рождение широки рамене и нещата не изглеждат толкова несъразмерни. Нещо като пясъчен часовник се получава,защото имам 63см талия .

П.с. Все още чакам снимката на скакалеца
    Последно редактирано от marrcandy : 01-29-2013 на 19:00

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    За да не се снимам 10 пъти, поствам снимка, на която съм съпоставен с човек, висок около 173, и тежащ 75 килограма :
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...39688794_n.jpg (вдясно съм)

Относно краката - сега си измерих бедрото на същото място - 65 см. ми е. Ако се налага, ще се снимам.

И още ли смяташ , че си ме затапил ?

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Рофл, въпроса не опираше дотам да те затапя, а да ти затворя устата. Трябва да си кръгъл дебил, че да не забележиш разликата м/у мен и човекът на снимката.
    Все едно, виждам колко акъл имаш, и че до никъде няма да се стигне, като се спори с теб. Аз ще си правя кардиото, от което 'не се свалят мазнини' , а ти продължавай да си правиш крака - http://www.imdb.com/media/rm1723967488/nm2282610 (Предполагам, че скоро ще заприличаш на тази по средата, ако вече не си така де.)
    Не мисля, че има какво още да се говори по въпроса.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ure dull as teens, u know dat ?!

иначе бедрото си го бива (ще се сдържа от приказки тип Куката)

e aз па имам 55 бедро и клякам 167.5кг - 2 пъти (на третото - пакет! ) и не се карам с другите кво бедро имам

a приятелят на момата дето е 176санта висок и 101 кг и е само с 13% мазнини сиг излгежда така
    http://4.bp.blogspot.com/_DzASMiFfKm...4nny%2B018.jpg

и само да вметна, Л-карнитина помага, но до там, ти ако мачкаш по 1000 калории над изразходваните ... и 200 грама л-карнитин с мляко да ги мешиш и да ядеш пак нищо!
    а кардиото си е за горене на мазнини ама да го правиш праивлно то се изисква аеробна дейност, а не анеоробни полуспринтове
    но както каза колегата Вирус, то може и без кардио ама с по-"умно" хранене и по-обемни тренировки с железа
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

л-карнитинът е мас трансплантатор...тва не означава, че изгаря мазнините, а че помага за изгарянето им...за какво спорите изобщо не разбирам >.<

Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    Рофл, въпроса не опираше дотам да те затапя, а да ти затворя устата. Трябва да си кръгъл дебил, че да не забележиш разликата м/у мен и човекът на снимката.
    Все едно, виждам колко акъл имаш, и че до никъде няма да се стигне, като се спори с теб. Аз ще си правя кардиото, от което 'не се свалят мазнини' , а ти продължавай да си правиш крака - http://www.imdb.com/media/rm1723967488/nm2282610 (Предполагам, че скоро ще заприличаш на тази по средата, ако вече не си така
    Не мисля, че има какво още да се говори по въпроса.
    Аз я виждам,ти си по-висок от момъка с 20 см. Това е разликата. Това се вижда на снимката. А това че искаш да приличаш на момиченце си е твой проблем,а не мой. Щом обичаш да тичаш,и да си губиш времето , давай. А виждам колко ти е интересно как изглеждам,но мисля да го оставя в тайна за сега,че ще вземеш да се депресираш съвсем. ))))

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Не знам как си видяла, че ми е интересно да знам как изглеждаш, просто констатирах, че приличаш на млада горила в краката (представям си как ще е нагоре,yuck). По-нататък не знам какво още мога да ти кажа..Ще премълча мнението си за теб, защото няма смисъл да се спори с retard - нищо няма да се постигне. А ако наистина не искаш да се депресирам съвсем, спри да пишеш, защото наистина ще ми вкараш някакво хронично отчаяние
    И отново - не мисля, че има какво повече да се говори ?

Мега фен
    Не се измъквай,ами дай снимка.Явно се срамуваш от себе си,а вече си обещал.. Знаеш ли какво означава това?

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Не знам как стигате до такива заключения :>
    http://i50.tinypic.com/1okf9l.jpg

Мега фен
    Май беше по-добре да не постваш наистина

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Щото нямам 100 см бедро ли ? О.о
    Не мога да ти хвана логиката