- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Fat Burner
Не ти трябва fat burner ..
Не знам кой е най-добрият, но напоследък много хвалят "Man - Scorch"."DownloadVirus" като толкова ги разбираш кажи причината?
Защото не знае от къде пикае от къде сере ,па бърнър ще ми взема.. Ето защо !! ЯСНО ЛИ ТИ Е СЕГА?
Темите от стартъра са една след друга подчертаващи малкото му знания за тренировки и хр.режим ,к'ви бърнари к'ви 5 лева,че и 14 годишен..
Само леко с болднатите буквички..съдейки по профила му пише, чe е на 22г. това няма значение, ако е поне малко наясно с нещата не виждам къде е проблема..
На 16 съм-нещо в профила явно. Пробвах всичко. Абсолютно всичко. За 4 месеца свалих 4 кила като 2 си ги върнах. Може да не съм голям разбирач-признавам си не знам всичко-но пак си имам понятие за какво става въпрос. Сумати часове съм отделил да се информирам във bb-team по различни теми. Освен тоя фат бърнър ми остава само една 4 месечна тренировка insanity със супер строгия хранителен режим. По добре е да не взимам добавки, но като се знам какъв съм, пак нищо няма да сваля. Защо трябва да пишеш хейтърски коментари само не разбирам. Като знаем много неща в сферата на фитнеса дай да хейтваме другите защото знаят по малко от нас и искат помощ. -_-
Ти иначе колко кила си? ръст? отностно добавките хубаво е да се взима, но зависи каква.. ти искаш да чистиш или да каваш?
Последно редактирано от rusinow : 12-29-2012 на 23:18
Ами аз съм с доста кила над нормата и с голям процент подкожни мазнини. Тежа 98 кг, висок съм 1.70. Искам да изчистя мазнината. Трагичен е случая при мене ама се опитвам ако не да свалям поне да поддържам тия кила. Сега на 25 януари почвам яко кардио(рано е ама какво да се прави).
Ето защо ти дадох такъв коментар,бил съм напълно прав !! 1.70 на 98 кг и искаш да вземаш бърнър.Я питай в бб-теам кажи това,дето каза тук,знаеш ли как ще ти сипят всички,така ще те нахранят,че повече няма да влезеш даже статии да четеш там,като почнат половината с иронични коментари,аз поне ти казах,че НЕ трябва да вземаш бърнър,ето че съм бил прав.Почни с режима по-добре и тренировките.Нещо правиш грешно,много е просто.. Този така строг хр.режим почни да пресмяташ калориите(то при теб не би трябвало да е нужно - имаш много да сваляш) ,но все пак.. Освен ако нямаш някакъв проблем с хормоните,че дори и да имаш,не е нормално да седиш така.
Напълно разбирам че не е нормално това и ми е адски трудно да разбера как не свалям килограми ама. Кой хранителен режим предлагаш? НВД или РБД? Пробвах се да направя нещо с равномерно балансираната диета ама колкото и да пресмятам пари като няма пак трябва да ям помии. Има някакъв даден режим с тези тренировки ама отиди го спазвай. Трябва да се дава по 200-300 лева за храна на месец.
150 лева стигат идеално ,без никакви добавки.. Пробвай 40 протеин 40 въглехидрат 20 мазнини ,надали можеш да сгрешиш така.. Тренирай си 5-6 пъти седмично нормално билдърската,па като искаш прави силови тренировки.
Трудно ще станат нещата само с диети, недей да чакаш 25 януари.. почвай още от днес във вас. Ако имаш въже за скачане много ще е хубаво то е много хубаво кардио.
risinow - аз ходя редовно на фитнес. По 5 пъти в седмицата като съм си ги разпределил 3 тренировки с тежести и накрая 10-20 минути кардио и 2 тренировки които са изцяло кардио. Аз не се надявам само на диети защото съм минал през това и знам как на втората седмица след диетата ще си върна пак килограмите.
DownloadVirus-трябва обаче така да си изчислявам всичко по грамажи, нали? Аз ще гледам да си направя меню като почна с инсанити на 25. Само да питам става ли да се намалят въглехидратите примерно? Не 40 а 30 някъде.
Става,ама няма смисъл при твоят случай.. После след някой друг месец можеш да ги намалиш на 30
А л-карнитина мога ли да го използвам. Има ли някакви странични ефекти от него. Сега се заемам да чета за л-карнитина.
ПС: Също може ли да се използват л-карнитин и протеин едновременно? Л-карнитина за подобряване на изгарянето на мазнини и протеина за възстановяване и предпазване от загуба на МС? Без хейт моля ви!
Л-карнитина действа, обаче с плацебо ефект.
Без хейт.
1во диета редувай 5 дена ниски въглехидрати,1 ден високи и т.н.
2ро вземи си фат бърнер не виждам нищо лошо в тях примерно UNIVERSAL Animal Cuts , mnogo e dobro
3то прави супер серии и разкарай това глупаво кардио,от него не се отслабва.
Преди г/д година от 125кг станах към 85 за около 2-3 месеца. Не казвам, че е правилно отслабване, но така стана.Висок съм 1.93 и в момента съм около 90-95, но ходя на фитнес 4 пъти седмично от 6 месеца и съм качил мускулна маса.
В момента няма никакъв смисъл да си купуваш бърнър, защото така или иначе можеш да свалиш 15 кг за месец без проблем.. Просто наблягай на кардиото - когато аз започнах да отслабвам, правех по 1 час сутрин и 1 час вечер, като преди това взимах по 1 таблетка L-карнитин, затова не съм съгласен, че е безполезен. Отново казвам, за момента няма смисъл от бърнър. А, и :
АХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХА ХАХАХХАХАХХАХА.С кардио се отслабва най-много, не знам как си се заблудил/а толкова.
Когато настъпи момента за бърнър, се замисли за OxyElite Pro. Мисля, че е по-добър от Animal i SYNTRAX FYRE.
А,и задължително мини на хранителен режим. Моя беше НВД (без сладко,тестяно,газирано,со ове и т.н.)
П.С.: Не правех силови тренировки, докато свалях по много.
Не съм се заблудилА , точно така си е. Ако тренираш с големи килограми,отслабваш,ако правиш бързи тренировки,говоря да гониш интензитет на тренировката,също махаш мазнини. Кардиото е за идиоти,които нямат работа. Мое мнение. И мога да ти кажа,че никога не съм правила кардио,а от 75 кг отидох на 58,а имам 14% мазнини в тялото и съм 170 висока. Кво ще ми кажеш сега а?
Да питам за л-карнитина когато се приема 3-4 седмици почва да не действа нали? След колко време долу горе почва пак да действа ако въобще почва някога?
ПС: Също с какво мога да приемам л-карнитина защото ми се пада да го пия точно когато имам хранене. Ще има ли някакъв проблем да се взима преди или след хранене(не знам точно кога трябва, може и това да се поясни).
Два цикъла с Animal Cuts, съобразяваш се с храненето и си ок! Остави го тоя какви ги приказва, кардиото е доста важно, гледай да е под формата на тичане, по-ефективно е от колелото.
Карнитина е безопасен в определените дози,но също и толкова безполезен. Все още си мисля,че нямаш смисъл от бърнър..
Искам да попитам карнитина да го приемам ли в дните които не тренирам, защото когато го купих от магазина за добавки пича ми каза да го взимам 30 минути преди тренировка. Не каза нищо за дните в които няма да тренирам. На опаковката също пише че трябва да го приемам 30 минути преди тренировка или някакво друго физическо натоварване. Никъде не пише нищо за нетренировъчни дни.