.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110

Тема: Fat Burner

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Мда, ясна работа. Прави сте, малки са ми краката. Как не ме е срам да споря, та аз дори не се занимавам с фитнес.
    Съжалявам за невежеството ми~~

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    Не знам как си видяла, че ми е интересно да знам как изглеждаш, просто констатирах, че приличаш на млада горила в краката (представям си как ще е нагоре,yuck). По-нататък не знам какво още мога да ти кажа..Ще премълча мнението си за теб, защото няма смисъл да се спори с retard - нищо няма да се постигне. А ако наистина не искаш да се депресирам съвсем, спри да пишеш, защото наистина ще ми вкараш някакво хронично отчаяние
    И отново - не мисля, че има какво повече да се говори ?
    Реших така защото ми пращаш някакви моми с наднормено тегло,и казваш че съм такава. Май ти си този който не разбира а ме аз. Аз изглеждам 30 пъти по-секси и по женствена от всичките ти гаджета,който си имал през живота си.И крачето ти да,точно такова каквото мислех. Сега не ме обеждавай,че нищо не разбирам,и не се измъквай като казваш,че не се занимаваш с фитнес. Ако не го правеше нямаше въобще да започнем този дълъг спор. И ха аз те затапих. А това че не ме харесваш,и че не си падаш по силни ,мускулести жени,е ясно. Не че се имам за много мускулеста,но поне съм постигнала нещо,като гледам твойта снимка. Ти явно си от онези,който си падат по кльощавите идиотки,който правят само кардио във фитнеса,също като теб.

Мега фен
    kazeone поискай й да ти прати голи снимки на ЛС , за да докаже,че е както твърди секси

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    kazeone поискай й да ти прати голи снимки на ЛС , за да докаже,че е както твърди секси
    и аз .. и аз .. и аз искам!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Голи снимки и да искате няма да ви пратя.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Ммммм,нещо те хвана яд май? Ето, виж, че освен мен и други искат снимки. Не настоявам да са голи, че после ще трябва да си измия очите с киселина, ама поне дай една снимка в цял ръст (с лицето, естествено).
    Стана ми ясно какво комплексирано човече си, а и с последния си пост си показа количеството на умствения багаж (правилно се бях убедил - малко е).
    Та, още в началото, ако знаех, че спорех с човек с IQ по-малко от на подметка....нямаше да се занимавам. За това кой какво постигнал - хе-хе-ха, дори няма и да пиша по този въпрос.
    Та, айде...в краката те видях, че си като трол...сега покажи и лицето, което е толкова секси и женствено.....Освен ако не те е срам, де ?

П.П.: Ако искаш, мога да ти изпратя малко пари за уроци по български език ?
    Последно редактирано от Kazeone : 01-31-2013 на 15:56

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Тцтцтц....а всичко беше просто една тема за фет бърнърите....

Голям фен Аватара на maistorluk
    Да и всички ме хейтвахте за това че искам бърнър. Особено вируса...
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Мега фен
    Точно хейт ще да е ,просто не разбираш и трябва някой да ти го каже. Но повечето като теб очакват отговор 'да да вземи този и този и ще имаш огромен резултат' После като не направиш нищо трябва да ме търсиш да ме биеш,оти съм ти дал съвет да похарчиш пари за нещо излишно.

Чак да те търся да те бия.. Може да се раздразня малко, ама аз лесно прощавам, не търся отмъщение

Град
    село Горно надолнище
    махайте я тая тема, че ще получа херния няква от смях ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    А ок тогаз,значи вземи си 2 фет бърнъра и задължително 5 кутии л-карнитин има на прах по 100 грама и ги пийвай за месец всичкото.Не чети дози,за големи резултати иска големи дози (muscle)

Град
    село Горно надолнище
    А ок тогаз,значи вземи си 2 фет бърнъра и задължително 5 кутии л-карнитин има на прах по 100 грама и ги пийвай за месец всичкото.Не чети дози,за големи резултати иска големи дози (muscle)
    прави си попара с Л-карнитин
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Тва е първото нещо което ще направя утре щом стана. Проблем ли е да го пия с тестостерон?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Те тестостерона го продават в PVC шишенца от 330, 500 и 1500 мл. , нЪл тъй ?

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Вместо бърнър,мини на диета Аушвиц.Ти видял ли си концлагерист с мазнини?

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Вместо бърнър,мини на диета Аушвиц.Ти видял ли си концлагерист с мазнини?
    Ми не, ама не пречи да опитам

Мега фен
    Мини на дву-месечен режим цигари кафета и наркотици и ще си пушка за лятото.

Мини на дву-месечен режим цигари кафета и наркотици и ще си пушка за лятото.
    Само дето ще стана пушка дето няма да стреля ама карай

Ммммм,нещо те хвана яд май? Ето, виж, че освен мен и други искат снимки. Не настоявам да са голи, че после ще трябва да си измия очите с киселина, ама поне дай една снимка в цял ръст (с лицето, естествено).
    Стана ми ясно какво комплексирано човече си, а и с последния си пост си показа количеството на умствения багаж (правилно се бях убедил - малко е).
    Та, още в началото, ако знаех, че спорех с човек с IQ по-малко от на подметка....нямаше да се занимавам. За това кой какво постигнал - хе-хе-ха, дори няма и да пиша по този въпрос.
    Та, айде...в краката те видях, че си като трол...сега покажи и лицето, което е толкова секси и женствено.....Освен ако не те е срам, де ?

П.П.: Ако искаш, мога да ти изпратя малко пари за уроци по български език ?
    Ти пък колко си ограничен.Цяла тема си защитаваш смехотворната теза, че едва ли не т'ва кардиото е "манна небесна" и, който не прави кардио е баси лузъра, неандерталеца, от нищо не разбира и 100% е дебелак.Провокираш момиче, че е с малко бедро и след като тя извади бедро по-голямо от твойто се ската с мнението "ми аз не ходя на фитнес".Че и на всичкото отгоре заключи, че е грозна хахах

ПП:И за да не съм напълно офтопик:
    Авторе вземи си фет бърнър.То се е видяло, че само си търсиш оправдание да си го купиш - ми купи си го.Разгледай кой бърнър е най-продаван и най-харесван и си го купувай.
    Последно редактирано от TykaSePisheNick : 02-01-2013 на 17:24

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Приятелю, бих те посъветвал отново да прочетеш мненията от началото. Къде съм казал, че който не прави кардио е неандраталец и т.н.?? Чисто и просто казах, че кардиото никак не е ненужно, както въпросната заяви.
    Също така бих ти препоръчал да се запознаеш със значението на думата 'сарказъм'. Ще ти послужи в живота.
    Къде съм я провокирал, че е с малко бедро ?!!? Тя сама каза, че ще си качи снимки - тя отвори темата.
    Бих поспорил и кой е ограничен, макар че вече наистина не ми се занимава.
    Относно заключението, че е грозна - ако може да ми посочиш къде съм го казал, няма да е зле.

П.П.: Още чакам снимка.

Къде съм я провокирал, че е с малко бедро ?!!?
    След като утре си качиш снимка на краката, и аз ще си кача снимка на моите, за да си говорим пак, че съм слаб ;Д.
    Относно заключението, че е грозна - ако може да ми посочиш къде съм го казал, няма да е зле.
    Ето, виж, че освен мен и други искат снимки. Не настоявам да са голи, че после ще трябва да си измия очите с киселина, ама поне дай една снимка в цял ръст (с лицето, естествено).

но ходя на фитнес 4 пъти седмично от 6 месеца и съм качил мускулна маса.
    В момента няма никакъв смисъл да си купуваш бърнър, защото така или иначе можеш да свалиш 15 кг за месец без проблем.. Просто наблягай на кардиото - когато аз започнах да отслабвам, правех по 1 час сутрин и 1 час вечер, като преди това взимах по 1 таблетка L-карнитин, затова не съм съгласен, че е безполезен. Отново казвам, за момента няма смисъл от бърнър. А, и :

АХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХА ХАХАХХАХАХХАХА.С кардио се отслабва най-много, не знам как си се заблудил/а толкова.

П.С.: Не правех силови тренировки, докато свалях по много.
    Всъщност, т'ва мнение не е аргумент, ама е толкова пълно с бисери, че реших да ти го репостна ей-така, току виж си се усетил кви си ги писал.Да сваляш 15 кг на месец без проблем?Тва на 100кг човек са 15% телесна маса, к'во за 3 месеца сваляме 45% тегло без проблеми, а? (само да вметна: тялото не е само мазнини и мускули; костната система, органите и мускулатурата заемат много голяма част от тея 100 кила...).Отделно, че при дълго монотонно кардио гликогена в черния дроб бързо спада и познай тялото откъде набавя енергия.Ми не, не е от излишните мазнини.

Ако всеки ден имаш физическо натоварване (силова тренировка или кардио), взимай всеки ден. Ако няма да имаш никаква физ.активност, няма смисъл да приемаш карнитин.
    Ей тъй, щот съм зъл и т'ва ше репостна.Като не си наясно с материята не говори глупости, ще вземат да те послушат хората...

Честно, аз не виждам два поста, в които не си противоречиш.Освен тея, в които твърдиш, че с 2 часа и нагоре кардио, карнитина ти е помогнал да свалиш.

ПП:Относно сарказма..Ми аз не виждам сарказъм в твоите мнения.Ти пък вземи прочети от някъде за понятието "хипербола", като си толкова начетен. (т'ва се отнася по-скоро за искането ти да ти извадя къде си казал, че който не прави кардио е неандерталец)

ПП2:И да, има по-добри начини за сваляне на мазнини от 2 часа кардио на ден.
    Последно редактирано от TykaSePisheNick : 02-02-2013 на 11:37

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    От посочените примери, не успяваш да докажеш по-горе споменатите от теб твърдения. Не знам дали нарочно се опитваш да изопачиш АДСКИ много нещата, които съм казал ИЛИ си просто....mentally challenged ?
    Относно хиперболата - ми, не. Никъде не съм използвал, просто това е реакцията на повечето хора, които прочетат, че кардиото е безполезно.
    До ден днешен нямам никакви здравословни проблеми от сваленото тегло,sooo...yeah.. Много обичам така да ми приказват - " Не бе, ама на теб 100% ти е станало нещо."...ама всъщност нищо ми няма. Това малко ми напомня на израза - "Нека някой да каже, че сестра ти е к*рва, пък после върви да обясняваш на хората, че нямаш сестра."
    Все тая, де.. Виждам, че не си по-далеч от marrcandy, затова не мисля, че има смисъл да споря и с теб. Умният човек е казал - "Накажи глупака с мълчание", и точно това смятам да направя. По-умния отстъпва,no ?

П.П.: Ама все още искам да видя снимка :3

Мега фен
    А трябваше да се чувстваш яко затапен и унизен,оти момичето има по-голямо бедро от твойто (визуално да речем )

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Снимал съм се на 3 метра от огледалото, нямам възможност да съм толкова близко -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си