.
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Тема: Fat Burner

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    Ммммм,нещо те хвана яд май? Ето, виж, че освен мен и други искат снимки. Не настоявам да са голи, че после ще трябва да си измия очите с киселина, ама поне дай една снимка в цял ръст (с лицето, естествено).
    Стана ми ясно какво комплексирано човече си, а и с последния си пост си показа количеството на умствения багаж (правилно се бях убедил - малко е).
    Та, още в началото, ако знаех, че спорех с човек с IQ по-малко от на подметка....нямаше да се занимавам. За това кой какво постигнал - хе-хе-ха, дори няма и да пиша по този въпрос.
    Та, айде...в краката те видях, че си като трол...сега покажи и лицето, което е толкова секси и женствено.....Освен ако не те е срам, де ?

П.П.: Ако искаш, мога да ти изпратя малко пари за уроци по български език ?
    Ти пък колко си ограничен.Цяла тема си защитаваш смехотворната теза, че едва ли не т'ва кардиото е "манна небесна" и, който не прави кардио е баси лузъра, неандерталеца, от нищо не разбира и 100% е дебелак.Провокираш момиче, че е с малко бедро и след като тя извади бедро по-голямо от твойто се ската с мнението "ми аз не ходя на фитнес".Че и на всичкото отгоре заключи, че е грозна хахах

ПП:И за да не съм напълно офтопик:
    Авторе вземи си фет бърнър.То се е видяло, че само си търсиш оправдание да си го купиш - ми купи си го.Разгледай кой бърнър е най-продаван и най-харесван и си го купувай.
    Последно редактирано от TykaSePisheNick : 02-01-2013 на 18:24

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си