.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110

Тема: Fat Burner

Мега фен
    О да от близко щеше да изглеждаш огромен - уау !

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Ми, трябва малко акъл, че да се усетиш, че когато един предмет е по-близо изглежда по-голям.. Или ти, като виждаш една сграда от 4 километра, като си на 100 метра от нея изглежда по-малка?
    Не съм саднат, защото си се гледам на живо - имам достатъчно големи крака за телосложението ми, даже имам желание да ги понамаля малко :>. Пък и съм почти сигурен, че както само гледаш да флеймиш тука, че твоите няма да са...възхитителни :>.
    Вече мисля да отговарям само на първия галош с когото спорех, за това не мисля да пиша повече.
    Освен ако не видя снимка :о

Мега фен
    Я дай усет малко,че ставаш вече смешен.

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Какво не ти стана ясно, че да ти обясня с по-прости думи?
    Не ми се започва спор и с 3ти човек, става еднообразно вече.

Мега фен
    Недей,остави снимките да спорят,ние ще мълчим

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    И само не разбрах, за какво беше включването от твоя страна, ама нвм.
    Ти и онези двамката ме отчаяхте напълно. Наистина, не мисля да пиша повече тук, защото и без това се е видяло, че нищо няма да постигна. Жалка пасмина сте, няма оправия за вас :<
    Тъй като се имам за по-акълен от вас тримата, единствено бих заявил, че наистина няма смисъл да продължава да се спами в темата на човека (той само питаше за fat burner), ама нещо ми казва, че няма да си затворите устите. Meh, w/e, хубаво че поне нямам познати, като вас.
    ANYWAYY,have a nice life you guys <3.
    П.П.: Наистина бих се зарадвал на снимка. cya

Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    От посочените примери, не успяваш да докажеш по-горе споменатите от теб твърдения. Не знам дали нарочно се опитваш да изопачиш АДСКИ много нещата, които съм казал ИЛИ си просто....mentally challenged ?
    Относно хиперболата - ми, не. Никъде не съм използвал, просто това е реакцията на повечето хора, които прочетат, че кардиото е безполезно.
    До ден днешен нямам никакви здравословни проблеми от сваленото тегло,sooo...yeah.. Много обичам така да ми приказват - " Не бе, ама на теб 100% ти е станало нещо."...ама всъщност нищо ми няма. Това малко ми напомня на израза - "Нека някой да каже, че сестра ти е к*рва, пък после върви да обясняваш на хората, че нямаш сестра."
    Все тая, де.. Виждам, че не си по-далеч от marrcandy, затова не мисля, че има смисъл да споря и с теб. Умният човек е казал - "Накажи глупака с мълчание", и точно това смятам да направя. По-умния отстъпва,no ?

П.П.: Ама все още искам да видя снимка :3
    Това ли ти беше защитата, жалкар?Кво викаше 2 страници по-назад?Мадамата не давала аргументи, а?Е, аз ти изкарах няколко аргумента и едиственото, което ти хрумна беше да кажеш, че си се снимал далеч от огледалото?

ПП:И не, не казвам, че ти е станало нещо (аз изопачавам думи, right?), даже се надявам да не е така, но когато даваш съвети на новаци внимавай с подхода, щото не знаеш за какво ще се хванат.Тези 15 кг. загуба на телесно тегло са пълна утопия и най-много да докараш някой до анорексия.Ако си постнеш едно примерно меню от този твой период съм сигурен, че ще си под 1000ккал на ден, което да не ти говоря доколкото ти е забавило метаболизма, намалило кол-вото на полезни в-ва в организма ти (да, повече са от протеини, въглехидрати и мазнини видовете вещества в организма ти) и е довело до загуба на предимно активна маса. (под активна маса разбирай ефективна.Да, и това не са мазнините).Относно карнитина дето го разправяш насам-натам не ща да споря, но ако се поразровиш по-обстойно ще видиш, че и той е чисто плацебо, особено съчетан с НВД...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    И
    Тъй като се имам за по-акълен от вас тримата
    А доказваш обратното. С кое точно доказа,че си по-акълен от тримата ни? С това,че даде неадекватна снимка,на която не си личи,че тренираш даже и ясно си личи,че си сляп и прост , на това отгоре си путка и нямаш капчица чест да не пишеш повече,защото момичето извади по-голям крак от теб,а ти си продължаваш и продължаваш да се оправдаваш,че била от далеч..
    А btw продължаваш да пишеш и всеки следващ твой пост се предполага според теб да е последен преди постване на снимка , пишеш по наш адрес и си убеден,че ние ще продължим разговора и няма да спрем (хайде бе,много умен си бил )
    Смешка и половина.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    DOUBLE FACEPALM!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Първо ме нарече грозна цитирам - трол,после ме нарече дебела,сравни ме с някаква дебелана,след това тъпа. Еми помисли пак кой е жалък? Аз само ти доказах ,че грешиш. Мен такива смешки като тебе не могат да ме засегнат. Уроци по български,не мерси. Обаче май ти имаш нужда,като гледам не можеш да се изразяваш добре. А пък и едва ли можеш да си го позволиш.
    А ето и снимката http://twitter.com/marrcandy/status/...732736/photo/1
    за да приключи спама ти.
    П.п. Нарочно е от туитър,защото няма как да я постна нямам дори и фб
    Последно редактирано от marrcandy : 02-18-2013 на 17:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си