- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде бъркам ?
Не се отчайвай просто изчакай момичето което наистина ще те заслужава и ще оцени това че ти ще даваш всичко за нея и че може да бъдеш също и приятел на който може да има доверие... поне според мен това да можеш да разчиташ на човека до теб е най важно...! И един съвет ако чакаш кифличките да го оценят няма да стане...!![]()
![]()
Момиченцата харесват "лоши момчета".Спокойно,като излязат от тийн-годините ще започнат да ценят подобно поведение и държание много повечеА до тогава остани верен на себе си и не се опитвай да приличаш на някой друг
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бил съм нещо като теб, но околните ме накараха да се променя и понякога използвай точка.!
Schhh! Hear the silence...
Това е проблемът за модерните мадами. Те искат обиколкта на ръката ти да е поне 90см, да плюеш и псуваш, трябва да си тъп като галош, с две думи анаболна батка с пилешки мозък. Малко хора ценят умните и вежливи момчета, за което ти правя евала. Не се отказвай и ще намериш момичето. Но смятам, че щом приятелите ти са ти казали, че си прекалено добър, не са сгрешили. Бъди добър, бъди себе си, но не позволявай да те използват и да те захвърлят. =)
^^^
Бургас <3
сякаш искаш да се докажеш, че не си по - малко стока от останалите бройкаджии. я стига, за всеки влак си има пътници.... успех