И преди съм писала великото ми мнение в тоя форум: "Разликата между свястно момче и подметка." Имам чувството, че адски малко хора разбраха смисъла. Както и да е.

Делиш света на несвястни, грубияни, боклуци И мили, добри, интелигентни момчета. Няма такова нещо. За жените светът се дели на лигльовци и мъже. Един мъж не е груб, лош и не се отнася лошо с теб, просто си стои на мястото. Отстоява си мнението, знае кога да тропне с крак и кога да е романтичен. Тези, които твърдите, че сте добри момчета и затова не ви харесват... вярвайте си, ако това ви успокоява. Въобще не е нужно да си грубиян, да играеш игри и да пушиш/пиеш/въртиш бройки, за да си харесван. Даже точно обратното. Но няма как да те харесат, докато се мъчиш за всичко да угодиш, отстъпваш на всеки спор и се държиш като... валдес каза мекотело май, става. Момичетата като цяло си падат МНОГО по зрели момчета, с интереси, с личен живот, забавни, интелигентни, начетени и умеещи да си пазят достойнството във всякакви моменти. Да знаеш, че можеш да го гушкаш, да си говорите, да е мил и сладък, но посмъртно не можеш да му се качиш на главата.