.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нужда от съвет

Така, значи случаят е следния. Харесвам доста едно момиче, което е с 3 години по-малко от мен. С нея се познаваме от страшно много време, понеже майките ни са приятелки. Винаги сме били в добри отношения, но никога не сме били особено близки. Напоследък обаче се засякохме на няколко места и наистина ме грабна.
    Въпросът ми е дали ако вие сте в нейната ситуация и някой ви покани да излезете ще ви се стори странно или неудобно? Ясно е как става по филмите и по разни единични случаи, но понеже не съм попадал в такава ситуация досега не знам точно какво да направя.
    Мерси предварително за мненията.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Познавате се отдавна, т.е не би трябвало да й неудобно.
    Кани смело
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

защо да е страанно и неудобно .. ако преди ти е хвърляла очо - простто перфектно :д .. ако не - ще се радва да излезете по приятелски ;дд ... .. и в двата случая не е нещо лошо ... ДАВАЙЙЙ НААРООДЕЕ !

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Въобще не чакай ами я покани...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Голям фен Аватара на EternalDream
    Дам, покани я да излезете. Дръж се мило. Опитай се да разбереш дали тя има интерес. Нещата може би ще потръгнат

Супер фен Аватара на tonssy
    Щом се познавате отдавна, значи знаеш и какво представлява. Не се чуди, а я покани, няма да е неловко.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Подкрепям предишните мнения и ако бях на нейно място със сигурност щях да приема.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Благодаря ви на всички, доста категорично се изказахте! Въпроса е че тя е малко по-стеснителна и притеснителна, затова се чудех, но мерси! Иначе относно това да бъда мил-без да звучи нескромно аз винаги съм си такъв, простотията и дуенето никога не са ми били присъщи. Мислех си примерно да я взема от тях, голям букет цветя, някой хубав ресторант подходящ като за случая и тн. Дано се получи наистина.
    Последно редактирано от WesSneijder : 12-30-2012 на 11:23

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Познавате се отдавна, т.е не би трябвало да й неудобно.
    Кани смело
    Мерси, а ти отговарям конкретно на теб защото гледам че си фенка на най-големия отбор в България
    И пак ще бъдем на върха, това е нашата съдба, И НАЙ-ВЕЛИК Е НА СВЕТА...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Еее, разбира се

Иначе, щом е от по-притеснителните недей веднага с цял букет, ресторант и такива, стабилно ще я изплашиш.
    Заведи я на някое по-тихо и задушено местенце, после разходка (май все още не е толкова студено вечер), на място на което ще се чувства добре и ще може да се отпусне, което се съмнявам да стане в ресторант веднага.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

На мен идеята ми беше точно за някакво такова не супер-посетено и шумно място, не някой от големите вериги ресторанти, а точно каквото ми предлагаш ти.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Всичко звучи супер, успех

Супер фен Аватара на nymphadora
    Като разбере,че си от цесека сигурно ще ти откаже

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Като разбере,че си от цесека сигурно ще ти откаже
    Чудесно, много е възможно. Има само едно нещо-аз не съм и няма как да бъда от ЦСКА. :Д
    От кой отбор си? ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Супер фен Аватара на nymphadora
    А добре,значи ще се съгласи.

Няма нищо неудобно в чувствата ти към нея. Давай смело!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си