Проблема ми е там че не ми върви с момичетата... зарибявах няколко момичета тая година и с нито една от тях не стана... всички момичета ми казват че съм различен , че съм уникален , забавен , явно са само думи от тяхна страна ( уникален дори не ми се вярва да го мислят ) аз съм такъв, че обичам да правя добро за хората, гледам да помагам колкото мога 2-3 думи обичам да правя добро.. та от там са хубавите думи от момичетата... отдаден съм на спорта не играя никакви игри на компютъра.. не пуша,не пия, явно и това не им харесва...а когато помагам на някой той винаги гледа да се възползва на макс от мен знам го усещам го че ме използва обаче гледам хората да са добре за себе си не мисля...а от другата страна не получавам дори капчица уважение... не знам какво да правя, не мога да започна да се държа гадно с хората за да ме уважават... просто... обичам да правя добро (пак го повтарям) обичам да карам хората да се усмихват за това и съм забавен което го твърдя и твърдят... обаче днешните момичета търсят пиячи , тревомани и т.н. ако поне един човечец прочете написаното от мен моля да ми даде някакъв съвет кавто да правя...благодаря предварително
Последно редактирано от LazarBg : 12-29-2012 на 23:13