- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашите фантазии...
Изнасилването.
Целуването с момиче.
Да го завържа за леглото и да правя каквото си искам с него. (тази е била осъществена отчасти :Д без завързването)
Друго в момента не се сещам.
edit: да правя секс напушена :Д
Тва с изнасилването е пресилено ...
Искам да доминира над мен, да е груб дори...мда определено е осъществено и ще се осъществява.
Обичам аз да си правя каквото пожелая с него.
Винаги ми се е искало да го направя в самолет, обаче по седалките е пренаселено и тясно, а след яката турбуленция ,която ме завари,докато си миех лицето в тоалетничката не искам и да си помислям да затова тясно и друсащо място![]()
maDamn
Това ми се вижда малко опасно
Не че съм се напушвал някога но са ми разправяли.Най-малкото можеш да започнеш да му се смееш на-малкият като го видиш и трудно да става работата. Но пък може и да претрепеш човека ако в съзнанието ти дойдат някакви по лоши мисли като на един дето разправяше,че се напушил и после цяла вечер си стоял на столa и не смеел да мръдне,защото постоянно около него обикаляли хора с маски въоръжени с ножове и саби![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Попринцип това го споделил човек от практика, а не на теория.Но пък зависи дали става въпрос за трева или нещо друго.Например съм чел,че напушването със Salvia Divinorum води до всякакви несъзнателни асоциации,дотолкова променящи възприятията на даденият човек,че в един момент той може дори да се чувства и вижда като атом реещ се из микрокосмоса.Като цяло всякакъв модел напушващи или дрогиращи вещества не са хич полезни,колкото и да карат някого да се чувста приятно,защото съдържат в себе си съставки,които по един или друг начин разбалансирват мозъчната химия и колкото са по-силни,толкова мозъкът и съответно нареденото от него тяло се пристрастяват към тях и после трудно успяват да проумеят,че светът е по-различен,което си води до различни последици от голям дискомфорт та чак при по-силните вещества и до силна смазваща болка във всяка една част на тялото.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Niakoitam, като си напушен все едно ти действа като виагра, бе пич.. ако не се накозиш до степен да се размажеш на някой диван и да не мръднеш цяла вечер..
![]()
Niakoitam братле говориш кат някъв учен,дето нищо не разбира от практиката ..
Първоначално написано от ledenakrasota