Факт е, че много мадами се правят на безпомощни, защото "така се правело" и явно защото според тях момчетата са привлечени от това. Цял живот съм се чувствала мъжкарана заради това хорско мнение. Отвътре - де, отвън - трудно. Далеч не съм от типа, при който трудно различаваш дали е момиче, или момче :д
Не съм била безпомощна, не мога да бъда и ненавиждам тези, при които това е тактиката.

С токчетата си доста далеч. Обожавам да съм на високи обувки, през 80% от случаите съм на ток, но изпитвам панически страх от стълби (дори когато съм на равни обувки) и имам нужда от ръка, независимо дали съм с приятеля си, със случайно момче или с приятелка. Случвало се е да хващам такси, за да ме спре пред нас, а не автобус, заради който трябва да мина през подлез, респективно мегамного стълби :д Не слагам токчета, защото ме е страх от стълби, ако ме разбираш.

Отнесох се. Наблюдението на Сиси е доста вярно - това за различните светлини. Моят много ми се радва, като се връткам в кухнята с домашно облекло, вързана коса и без грим, защото по принцип съм нагласена.