Виж какво, бъди си себе си и в никакъв случай не се променяй заради някого. Не можеш да се харесаш на всички, не се и опитвай, това е липса на достойнство. Сигурна съм, че повечето ти дразнители са от духалки до помии така че няма какво да ги смяташ за нещо повече от теб. Вдигни глава, вдигни си и самочувствието, никакви бабаити не са ти нужни, само малко самочувствие и увереност. Видяли са, че си добричка и възпитана, не кряскаш, не се занимаваш и го правят, да привлекат внимание, вероятно защото вкъщи няма кой да им го даде. Правилно постъпваш като не им обръщаш внимание, въпреки че като го прочетох ми се прищя да съм там и да съм ги направила на каймаа... Съвета ми е, ако се притесняваш от тях да започнеш да се занимаваш с нещо, което те прави щастлива и да запълваш времето си с него. Не е лоша идея и да отидеш на бокс, разтоварва, а и добиваш полезни умения, ако не друго. В краен случай ще ги е страх от теб, което е по-добре от сега, ако съм разбрала правилно. Въпреки че боя не оправя нещата в повечето случаи, с животни каквито очевидно си заобиколена друго решение май ще е трудно да се намери. И за финал никога не губи вяра и не спирай да се усмихваш заради някакви смешници, те не определят живота ти.