- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Братовчедка ми
Братовчедка ми е много хубаво момиче, на 15 и поиска да правим секс. Аз и отказах, но сега като се замисля искам да я изнасиля, та да внимава какво си пожелава! Аз болен ли съм?
Да болен си от болеста на троловете ......
Да се смея ли, да плача ли ? Пич..не е нормално. Имате роднинска връзка.. сещаш се. Това, че тя е на 15 и още няма акъл, не значи, че ти трябва да и се поддаваш на извращенията. Помисли малко.. то това нормален секс ли ще е ? УЖАС.
Нека си пожелаем през новата 2013 година да има по-малко тролове.
ужассс ;о
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Разбирам ,че някои хора искат да се забавляват,да правят теми с измислени проблеми и да се смеят на отговорите,окей няма проблем...НО колко малоумен ,дебилен и извратен трябва да си,за да измислиш история,свързана с братовчедка си ,с майка си,със сестра си и с цялата фамилия ,че и домашните любимци???Визирам абсолютно всички измислени извратени теми.
Само си представете тоя 'автор' колко му е скучен живота,че чак е седнал да мисли ,каква ли извратена тема да пусне,за да му се смеят другите... Егати падението,заклевам се.
Не е задължително ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мда, пък и това със сестри/братовчедки вече се изтърка. Ако беше изявил мераци за онождане с домашната козичка/овца/чинчила, би било съвсем различно.
Welcome to the Jungle...
Изкючения от правилото винаги има ...
да ве деа
идиот
Докато само си го фантазираш на чекия не си болен. Ако обаче го реализираш си болен!
Eating isn't cheating - Arnold
Братовчедките се броят до 2-рата. След това вече прави ,каквото искаш(е без да ги изнасилваш де).![]()