.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    София

Unhappy Синьо-лилава пъпка ..

Здравейте ! От края на август ми излезе една пъпка,която както всички останали изстисках.. След време тя посиня и отдолу започна да набира.. Стана голяма пъпка,с големината на бобово зърно,но цвета й е синьо-лилав.. Преди не ме болеше,но сега се уголеми и започнах да чувствам нещо като боцкане,когато я пипам.. Ходих на кожен лекар.. Изписа ми мазила и някакви силни хапчета,но майка ми прецени да не ги купуваме,защото пишело,че не са за подрастващ организъм,а и можело да ти стане нещо и така.. Нищо не се промени,отидохме на втори кожен.. Изписа ми " гентамицин " и малко по спадна,но пак се увеличи.. Ходихме на трети лекар.. Тя ми изписа някакви компреси и ми каза да се мажа с " ихтигал ",защото изсмуквало гнойта.. И ме прати на ултра звук.. Ходих 1 седмица-нямаше промяна.. Казаха ми да отида на хирург да го цепнат.. Консултирахме се.. Решиха,че трябвало да отида на пластичен хирург,защото това вече е станало като киста.. Ако на някой му е излизало нещо подобно,моля да сподели.. П.С. На една приятелка й беше излязло нещо такова синьо и се махна със силни хапчета,на които отново пишело,че не са подходящи за лица под 18 год. възраст.. Но нейното беше много по-малко ..
    Благодаря на всички,предварително !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    При всички случаи, не го пипай и не се опитвай да го стискаш. За напред внимавай и оглеждай тялото си ,защото понякога излизат бенки или други неща,които НЕ трябва да се стискат,пипат и тн.
    Най-добре ще е да отидеш на хирург ,щом са ти препоръчали. С тези неща шега не бива.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    тва със синьото и лилавото ми звучи като кръвоизлив о.О да не е близо до някой кръвоносен съд? може и някакъв израстък да се получава...

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Дано се оправиш. Може ли снимка? Да имаме представа за какво става въпрос

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Дано се оправиш. Може ли снимка? Да имаме представа за какво става въпрос
    Честно казано не бих искала да го виждам. :д Иначе хирург и никакво пипане. А майка ти е постъпила глупаво. Ако лекар е изписал лекарствата, вземайки под внимание страничните ефекти и възрастта ти, тя няма как да казва дали ти трябва да ги употребяваш или не. Щом човека ги е предписал, значи знае повече от нея и от теб.

ако мога да те попитам къде е тази пъпка, че ми стана интересно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си