.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Утре ще гледам да се снимам... Като се замисля дали са косми или мъх... Не знам - беше навремето мъх, сега са косми от порядъка до 5-10 милиметра. Ще пробвам фотоепилацията, когато имам възможност (чух, че е доста скъпа). Иначе като отидох при лекарката, тя ми каза, че ако искам - щяла да ме прати на изследвания на надбъбречната жлеза. Тук е въпросът ми - какво става след това, при положение, че резултатите са недобри? Или добри... няма значение к'ви са резултатите според мен, защото проблемът е налице и ситуация от вида "ръката си има пет пръста, виждаш ги, ама дай и да си го запишем" няма да помогне, т.е. със и без положителни резултати - това си е известен проблем за мен и ме съмнява дали ще има някакъв лек въобще. Може би се надявам на прекалено много, но има ли възможност спиране (или поне забавяне) на растежа на косъма като цяло? По-принцип доста хора са ми казвали, че косата ми растяла по-бързо от нормалното...

EDIT: ...без думи :X Направо все едно, че ме удариха като с тухла по главата... WTF?! Защо така природата ме е наказала?! Снимах си ухото... за първи път го виждам в истинския му блясък. Това за мен е по-зле от момента, в който си чух гласа. Себевъзприемането... не мога да се възприема още като такъв

Иначе... ето една снимка (да бях роден 86, поне да се знаеше, че е в резултат от Чернобил)

...

EDIT 2: Очаквам и подигравателни коментари...
    Последно редактирано от XpucmoBG : 12-30-2012 на 21:20 Причина: Снимка на ухото ми... :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си