^ Това. +

Приятелката ти не я знам как изглежда и що за човек е, ама първото, което ми идва на акъла е, че грам не си знае цената. Не съм някой, дето ще тръгне да съди хората по вида им, ама това, което описа, е направо ... потресаващо. То бива да търсиш нещо отвъд визията, ама факт е, че тя си играе роля в оформянето на характера на човека. И този въпросният е пример за това.

И причината да е с него, не е заради пари със сигурност. Какъв му е точно проблема на него според вас ? Ще се радвам да кажете какво мислите.
Не го обича и я е срам да го запознае с техните - първо, защото е турчин и баща й няма да е особено впечатлен и второ, защото я е срам от него. Иначе не иска сега да го зареже, защото работят заедно и ще е неловко и за двамата, а за момента тя има нужда от тази работа и не може да напусне. Сама ми каза, че усеща, че и влия зле и не иска и тя да излиза покрай него.
И то к'во излиза ... че приятелката ти вероятно не е първа прелест и се е увлякла по вниманието, което е получавала от тоя индивид ?
Знаеш ли кое е най-тъпото ? С това отношение животът ще я дундурка от една несполука на друга и вечно ще е в ролята на някаква жертва.
Бяга от проблема и само отлага решение, което явно така или иначе вече й е ясно, че трябва да вземе.
И к'во ще стане Август месец онзи търтей като си изплати заема ? Ще си кажат чао ли ? Нещо ме съмнява ...
Зверски конформизъм, братче. За едното 'неловко' няколко месеца от живота ей-така ще си захвърли.

Честно казано съвет не мога да ти дам. Аз от такива хора страня, 'щото яко в тежест ми идват психически. Теб ако ти се занимава да го играеш самарянка - пробвай се. Макар че не виждам какво би могла да направиш в подобна ситуация.