Здравейте, съфорумници. Искам просто да споделя, но не бих отказала и някой съвет..
От може би половин година не съм имала приятел. Кандидати не са липсвали, но просто никой не ме грабва. Днешните младежи се интересуват само от дискотеки, наркотици и пиене. Никой не го вълнуват истински важните неща. А аз - точно обратното. И аз ходя на дискотеки, пия от време на време, но не тези неща са в списъка с приоритетите ми. Нямам висока самооценка, но вниманието, което получавам, ми говори много. В училище се справям добре - умна съм, но мааааалко мързелива. Външен вид - добре изглеждам и в лице, и в тяло (минутки за реклама :Д). Излизам насам, натам с приятели, познати, но..... от известно време се чувствам празна. Когато видя влюбена двойка, ми се иска и аз да почувствам магията на любовта (отново). Липсват ми моментите на близост, на нежност. Някак самотно ми е, дори когато съм с приятели.. Нямам проблем с общуването, даже напротив.. Не знам какъв ми е проблемът, може би търся нещо, което не съществува.. нещо, което никога няма да се случи.. Може би имам твърде високи критерии? Може би не ми е дошло времето?
П.П. На 17 съм, ако има значение.