Здравейте. Имам много голям проблем (поне за мен де). Значи харесвам си едно момче, което наистина мога да кажа, че е моята НаАЙ-ГОЛЯМА НЕЗИЖИВЯНА любов. (МОМЧЕ 1) Много го харесвам,обичам го даже, а ние даже не сме се запознавали лично,само 1-2 пъти сме си писали във фейсбук и това е, а на живо нито ''Здравей'' , нито ''Здрасти'', само сме си хвърляли погледи и това е. Принципно незнам дали той ме харесва де , но разбрах че той знае че аз си го харесвам. Вече 2 години така , не съм спирала да си го харесвам. Но в интерес на истината искам да кажа,че преди да започна да си го харесвам си харесвах един негов приятел, (МОМЧЕ 2)даже сме се целували. А и той май знае затова. И нещо ддз какво стана започнах да си харесвам (МОМЧЕ 1 т.е неизживяната ми любов. ) И така вече 2 години с него нищо не се е получило и незнам дали и ще се получи. Най-интересното сега и заинтригуващо е,че един от неговите приятели (МОМЧЕ 3) взехме да си пишем даже той иска да се видим. Единственото което ме интересува е дали ако напр. се видим с това МОМЧЕ 3 дали всичко вече напълно ще пропадне с неизживяната ми любов и ми е интересно за каква ще ме мисли той :д По принцип аз си мисля че ако се видя с МОМЧЕ 3 той няма сигурно и да ме погледне повече. Знам ли . Но и аз си мисля че даже и дори и да не си бях писала с МОМЧЕ 3 пак щеше да си е същото! Вашите съвети. Какво мислите Вие по този въпрос. А и всъщност ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ. :*