Здравеите преди няколко месеца ми поставиха диагноза страхова невроза .. Започнах лечение при психиатър пих лекарства страха изчезна но неврозата остана .. Няколко дена не пия едно от лекарствата си защото не се дава без рецепта а психиатърката мога да я видя чак след десет дена и се започнаха обичаините проблеми болки в мускулите треперене сърцебиене падане на кръвното налягане силни болки в главата и тн .. Но сега има и нещо ново както си ходя и изведнъж ми светва пред очите и сякаш леко ме удря ток но отвътре незнам как да го обясня чувствотото е много странно все едно за секунди губиш ориентация .. Става за картко но пък затова е често цлучва ми се поне по 20 пъти на ден какво е това чудо нямам обяснение дали е нещо от нервните импулси и дали е опасно може ли да доведе до припадаци например или е предвестник на нещо по сериозно .. Незнам какво да правя и с кого да се консултирам вече .. Сякаш органите ми отвътре са ударени от лек ток и става просто за секунди сякаш потрепервам отвътре ... Ще се радвам ако ми дадете какъвто л да е съвет а ако знаете нещо по темата или имате подобни проблеми много ще се радвам да споделите