- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го провокирам да ми каже какво точно изпитва към мен?
Ситуацията е следната - аз съм на 15г, живея в Бургас. Момчето към което имам чувства, обаче, живее в Пловдив. Той е на 17г. Запознахме се на рождения ми ден, когато баща ми го покани на гости за няколко дена (те и двамата ходят по разни авиошоута и от там се познават, както и да е) През тези дни, докато беше вкъщи не успяхме много да се опознаем, но след като си тръгна започнахме да си пишем и научихме много един за друг... за има, няма 3 месеца .... в един момент той ми подхвърли, че ако живеел в Бургас бихме могли да сме заедно. .... Първо ми олекна, защото усещах, че има чувства, но не можех да бъда сигурна... Но сега ме чопли едно червейче отвътре - какво по-точно изпитва той? Дали са някакви моментни симпатии, или пък иска нещо повече ?? Именно това е въпросът ми към Вас - с какво или как да го провокирам сам да ми каже, без да го питам директно.. ??![]()
Ако сте близки, нищо не ти пречи да го попиташ има ли симпатии към някого и съответно към кого. От начина, по който ще ти отговори, то ще стане ясно дали са към теб или не.![]()
Ние вече сме говорили и съм сигурна, че има нещо към мен. Просто искам да знам какво е......![]()
Според мен му допадаш, но не иска да задълбава, защото не му допада мисълта за връзка от разстояние. И затова ти е казал, че ако бяхте от един град. Не очаквай нещо кой знае какво.
Все пак може и да го попиташ.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ти на 15, той на 17 трудно ще ви е да поддържате връзка Бургас- Пловдив.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Връзка от разстояние според мен не е добра идея.Очевидно има симпатии към теб,но не иска нищо сериозно,а и то няма как да е сериозно като се виждате няколко пъти месечно (все пак разстоянието е голямо).Питай го директно според мен,няма смисъл от увъртане.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
А предвид че нищо няма да се случи.. какво значение има какви лиги точи по теб?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Meh...не се занимавай,ако някой наистина изпитва чувства към някого,няма да стои и да си трае кат' гъз. Има уста и казва. помисли си . не мислче,че ако изпитваше нещо щеше да се натиска и да мълчи.
maDamn
той не мълчи "кат' гъз" .. намекна ми че има нещо и аз искам да разбера какво точно е то.. дали са симпатии или нещо повече..
Ми питай го ... с тия недомлъвки и "наблюдаване на поведението" нищо няма да излезе,при все ,че е на майната си и не живее близо до теб.
maDamn
Много трудно,на вашите години, да не кажа невъзможно.
maDamn
Заеби това клише. Само с желание нищо няма да постигнеш. Ще се получи ако го третираш като бизнес за бързооборотни стоки в малък град. Всичко точно, ясно и конкретно с издържан план за развитие за поне идното полугодие. Във всеки един друг случай остава в графата "Научна фантастика"
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House