- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за речта на президента?
ако можех да изпитам некаква емоция в момента, сигурно щях да пукна от смях... :д
Гаф в първото новогодишно обръщение на президента Росен Плевнелиев:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5407991
Не бях в състояние да го слушамне че ме интересува кво казва, де
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
еййй, тея 15 годишните големи политолози се извъдиха, че дори си и позволяват да коментират президента
кур за вас
Интересът на младите към политиката е похвален.
Grumpy old madman
Изобщо не се интересувам от политика, още по-малко му слушах речта на тоя на 31 срещу 01, но реших да я чуя сега тъй като имаше даден линк.
Не мога да кажа нито, че не я харесвам - нито, че я харесвам. Беше скучна(както винаги), но пък си каза правилни неща.
И въпреки всичко е по-добре от това, което очаквах. И все пак трябва да смени този, който му пише речите.
А всъщност за всичките години, от както се помня (Първанов беше президент, предния не мога да се сетя как е изнасял речи) Първанов винаги е бил прав докато изнася речта. А Плевнелиев беше седнал. Като цяло това ми беше странно. За мен лично това е грешка, но може и аз да мисля грешно.
Това сигурно е последния път, в който ще обсъждам някой политик като цяло, тази година.
*сън*
"Предния" президент преди Първанов беше Петър Стоянов.
Да ти разбия фантазиите, речите не са направени да са център на купона, а да вдъхнат оптимизъм в и без това депресирания ни народ.
Наясно ли си, че от комунизма насам по един и същ начин президентът е изнасял речи - прав, на сив фон, зад трибуната - сега се внася промяна, при това доста успешно според мен. А за останалото - нямам право да го коментирам.
Потърсете "Пампорово" в гугъл изображения и ще разберете какво е предизвикало грешката.
Знам кой е Петър Стоянов - не падам от Марс , имах предвид, че не помня речите му тъй като това е било преди повече от 10 години. А по това време, на нова година, сигурно съм спяла сладко, сладко.
И не, не ми разбиваш фантазиите, защото нямам такива относно политиката. Гледам си съвсем реално на нещата от моята гледна точка. Не карам никой да се съгласява с мен.
И да, наясно съм. Просто казах, че ми е странно защото за първи път виждам г-н Президента да изнася речта за Нова година седнал. Не казвам, че е лошо, а че ми е странно.
Айде нека да не си извъртаме думите, м?
*сън*
Абе определено не беше Мартин Лутър Кинг ама речта биваше.... да картинките бяха тъпи , но иначе биваше.... в момента ми е жал за човечеца, от както стана президент квот да направи търпи здрави критики
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
в гаража нямахме тв ... но имам чувството, че не сме загубили много ;О
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333