.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Цигари

Цигари

Тъка ето го и проблема ми аз пуша но незнам как да кажа на родителите си ще го приемат ли или не аз сам на 16 години ако може помогнете ме писналомие да се крия
    1234

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Спри да пушиш и като ги спестиш тия 5 лева си вземи един правописен речник, имаш нужда от него.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Защо пък трябва да им казваш... рано или късно ще разберат, пък и надали не са те усетили миришеща на цигари :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен
    цигарите са безполезни, нито имат приятен вкус, нито аромат, нито са хранителни, нито има полза за здравето от тях, на всичкото отгоре струват пари - нима това си заслужава?!

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    По-вероятно е да не го приемат,особено ако самите те са пушачи...
    Вместо да се чудиш как да им го съобщиш,по-добре измисли как да ги откажеш...

Голям фен Аватара на explosion_
    Да ви имам проблемите..

Недей брат,само неприятности.Крий си се и недей им казвай

не им казвай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ми не им казвай.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен
    Не си представям да се изтъпаниш пред тях с "Аз пуша." Ако искаш да разберат най-лесно е като "случайно" те видят с цигара. Но може да ти орежат джобните, по логиката "щом имаш за цигари, май ти даваме много"

Майка ми разбра че пуша когато бях на 13,побесня,хвърли ми цигарите през прозореца,забрани ми да пуша и 3-дни не ми говори!!! След това една събота ме събуди и ми каза "Ела,кафето е готово,ще те черпя една цигара",седнахме на кафе и цигара и майка ми ми призна,че няма проблем с това яе пуша а с това че не съм и казала и съм се крила от нея............ Тя е в момента на 61 и пуши от 41 годинии,аз съм на 25 и пуша от 12години............. Всеки родител е различен,ти си преценяваш

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Винаги ми е било хипер смешно как някое лапе се прави на голямата работа,лапнало цигара ама като му кажеш "Ей,тоя дет' влезе в кафенето не е ли баща ти?" и се чудят как по-бързо да изхвърлят фаса Правите нещо,а не можете да поемате отговорност за действията си

Отплеснах се.

Отиди при вашите и започни с "Трябва да ви кажа нещо.Пуша от известно време,кеф ми е да го правя,ще продължа дори да ми забраните ... Надявам се да оцените факта,че ви го казвам аз и не се налага да разбирате сами или от трети човек.Това е моя избор и се надявам да се съобразите с него." Не е толкова трудно,нали?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си