- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБЪРКВАНЕ?????
Здравейте, така моя проблем/ така да го наречем/ е мааалко странен. Преди месец се запознах с едно момче, почти всеки ден си пишем. Не сме излизали, но сме се виждали веднъжИ така сега аз всъщност не знам, не мога да го нарека харесване, симпатия ли да е? не знам .. просто изпитвам нещо като чувства към него, а до колкото знам той си харесва някое момиче.. И тук е проблема, няма как директно от няма нищото да му пиша Здравей, Как си, Ъм аз те харесвам.. Просто съм в някакво невидение какво да правя?
Приемам всякакви мнения, упреци и съвети.Благодаря ви предварително)
Добре, какво те притеснява в "Здравей, как си?"? Това е едно нормално начало на разговор. После ще го питаш нещо и така ще завържете разговор..
Хмм, значи аз не съм се изказала достатъчно добре.. Нищо не ме притеснява в разговора / както и започването му/ .. проблема е друг, от една страна съм сигурна от друга не много за чувства или симпатии, макар че както споменах по - горе не сме излизали ...
Ами, имаш някакви симпатии. Случвало ми се е да започвам да си пиша с някого редовно - като го няма се притеснявам, като ми пише изтръпвам. Предполагам, че има нещо такова и при теб. Препоръчвам да излезете, много по-лесно е да прецениш кой какво чувства, все пак се виждат реакции и емоции на живо (и твоите, и неговите)![]()
Благодаря ти много EternalDreamСамо че тази част с излизането не трябва ли той да я поеме / или е възможно само ако и той има някакви чувства, евентуално/
Пишете си малко и го питай кой харесва....той естествено няма да ти каже но ще те пита същото, кажи му, че не харесваш никой но имаш симпатии към момче с което си пишеш от скоро и сте виждали 1-2 пъти......той нищо няма да ти каже и ще се замисли дали е той на другия ден пак му пиши и вече му признай че е бил той..!![]()
хах щом си момиче нещата са по лесни стига да си попаднала на някво яко момче а не на някав задник :Д поне аз ще се почувствам много "яко" ( не се сетих за точната дума ;Д) ако някое момиче ми каже че ме харесва .... просто трябва да си убедена че си негов тип и най-важното е да си сигурна че не го дразниш, защото мооже да те отреже много гадно ( казвам го от личен опит [момче съм ;д ] ) лично аз изобщо няма да се очудя или нещо от сорта на смутя от това че си ми казала че ме харесваш ;дд даже ще се полаская СТИГА ДА МИ ДОПАДАШ разбира се .... като цяло разбери дали му е приятно да си говорите и се опитай да го накараш да излезе от тях ;'д Успех !!
Ахъм...хора кви са тея съвети бре...Какво я карате да му каже че го харесва и т.н. без да са се виждали???.........Не трябва ли да се видят,или вече не е нужно да се видиш с някой на живо че да ти стане гадже?..
Моя съвет е,да го попиташ дали иска да излезете на кафе примерно.Излезте,вижте се на живо,пък тогава ако ти харесва,му го кажи,пък и на живо по лесно разбираш дали някой те харесва или не и дали може да се получи![]()
>>DjBelev<<
Не му изтърсвай "аз те харесвам", а просто го покани да излезете.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изключително сложни взаимоотношения имаш с въпросния момък. От кога вече решаваш, че харесваш даден човек по това, че си чатите. Ами ако срещу теб е сериен убиец, няма как да го разбереш от едно кафе с него. Не трябва ли той да поеме инициативата за кафе? Алоооу, не сме в Средновековието. Жените имат толкова право да канят един мъж, колкото и самия мъж. Ти стой и чакай да се сети, пък може и да си мухлясаш или най-малкото той да се хване с друга. Вместо да пишеш по форуми пиши на него и излезте.