Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Усещам го просто. И на емоционално ниво, и на ниво студени разсъждения. И преди съм имала сериозни връзки, но чувството е съвсем различно, когато срещнеш човека, с когото искаш да прекараш остатъка от живота си. Заедно сме от почти 2 години, вместо каква да е смърт на пеперудките, с всеки изминал ден нещата стават все по-хубави и по-хубави. По-влюбено и по-влюбено ми е. Задоволява всички мои нужди от А до Я.

Дори, ако си представя, че един ден след много години дивото влюбване би могло да изчезне, това пак е човекът, с когото искам да си прекарам старините. Разбираме се, говорим си много, погаждаме се напълно, дори тежките ни караници не изкарват повече от час сърдене, че и толкова няма. Имаме сходни възгледи за важните неща и достатъчно различни мнения за по-незначителните теми, за да има за какво да спорим. Не мисля, че някога би могло да ми омръзне да съм с него.

Абсолютно същото е и при мен, само дето не сме заедно от 2 години, а от една.
А и той е човекът, които ме разбира по начин, по които никой друг не може! Винаги ме подкрепя, не зависимо какво съм си наумила да правя ( стига да не е нещо наистина безумно и безрасъдно, тогава ме спира ).