- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забранява ли ли сте?
Забранила съм му да влиза у дома преди да си изтърка обувките.
Ми няма пък всеки ден по 12 пъти да ходя със стирката подире му.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
нищо не съм му забранявала и не мога да му забранявам; голям човек е, да се оправя
молила съм го да спре да прави определени работи, когато не ми е приятно, както и той мен и спирам и толкова
разговорите и подхода са всичко в една връзка , в смисъл, говорим, мислим заедно, разсъждаваме и оправяме каквото е проблемно, не да тръгна с рогата напред : "ти няма да правиш еди-кво-си, ЗАБРАНЯВАМ ТИ"; ще ми тегли една майна най-много..
Я да попитам: Ако помолите и не ви удовлетвори молбата...?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тоолкова много зависи от каква е молбата.
Случвало се е да го помоля нещо, а да не го изпълни. И да се намуся за малко, рядко е повод да се скараме. Аз също не съм изпълнявала стриктно всичко, за което ме помоли. Във всеки случай, поне правя опит да намеря правилния вариант, който да удовлетвори и неговите искания. Ако застане да ми забрани какво да е, първото, което ще ми се прище да направя е това, което ми е забранил. Може да е детинско и глупаво, но така бих се почувствала.
ПП. Пантерке, под:
нямах в предвид тривиални забрани. Имах в предвид неща като изневяра, друсане с наркотици, да тръгне по срещи с други момичета и тн. За тези неща не съм го молила, но не съм му и забранявала. Просто той знае, че не може да ги направи, ако иска да е с мен. Границата е тънка, но в усещането е голяма.Първоначално написано от SisiStrange
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В повечето случаи (като ситуации и като гаджета), като кажа, че нещо не ми харесва и ако може да намери по-удачен вариант или направо за кажа кой е по-удачния вариант, то се прави точно на пук. От несъществени до съществени неща.