- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж водолей - как да го привлека???
Здравейте. Имах/имам не знам и аз в момента връзка с едно момче, да подчертая зодия водолей е ( вярвам в зодиите) от около 1/2 месеца , харесвам го,но се скарахме на НГ жестоко,доста е дълго за обяснение,но той си мисли,че е прав ,аз също.. Нищо де аз отстъпих ,извинявах му се цял ден,смси, звъня му, той не ми отговаря.. Накрая си писахме и ме обвини за всичко,уж ме харесваше и му личеше, а накрая ми казва ,че чувствата му не идвали за 1месец....... Проблемът целия беше,че на нг бяха пияни искаха да ни закарат с моята приятелка до вилата,но ние не искахме да се качим,а искахме да ходим пеша, и за това приятелят му тръгна да ме удря,защото можело някой да ни изнасили в селото :Д. Другият скандал беше сутринта като си тръгнахме пеша с моята приятелка,защото ги чакахме 2 часа,а те ни бяха казали 15 мин и тръгваме.. и всеки нормален човек би се ядосал, е закараха ни и накрая аз даже не му казах чао на приятеля ми,защото в колата каза на приятеля си,че може да излязат,а на мен ми каза,че си имал работа :Д.. абсолютен филм,аз съм бясна от 3 дена...... Иначе моят човек не ме и защити пред приятелите си (което се очакваше),а ме обвини,че съм си го заслужила. Простих им,но той пак ме изкарва виновна и не знам как да се оправим... Дайте идеи ,казва ми,че съм го изложила,че приятелите му казвали как можел да ме търпи и всякакви подобни глупости,но отностно случката ,на който и да я разкажа,всеки казва ,че аз съм права.... Страшен инат е аз също.. Но не знам как отново да го спечеля .... Някой да знае нещо за водолейте, как се постъпва към такива мъже..
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Бясна си от 3 дена, обаче продължаваш да се навърташ около него и търсиш контакт. Мхм.
Престани да се държиш като мекотело, не го следвай по петите след всяко сдърпване, не се съгласявай на безумни компромиси само за да си продължите отношенията. Принципно компромисите са си нужни, обаче трябва да е двустранно всичко, не всеки да дърпа към себе си и накрая да се стига до някакви временни решения. Така като чета грам не си струва да се занимаваш. Наистина.
това пък даже не знам как да го коментирам, няма такова малоумие.
Последно редактирано от paradosou : 01-03-2013 на 10:14
Хаха аз си падам по водолеи и твоя като прочетох няма нищо общо с тези, които аз познавам. Според мен най-добре го зарежи. Той е ... айде няма да го обиждам, но ти сама се досети![]()
Няма общо със зодиите,това че е боклук. Сори ,ама приятеля му да тръгне да те удря, той нафиркан да иска да ви вози, да се държи после кат' женски полов орган, айде не ,мерси. Аман от лигльовци.
Последно редактирано от granger : 01-03-2013 на 09:25
maDamn
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе я го зарежи тоя злетак и не му тичай по-гъза да му правиш кеф.Толкова и му пука за теб щом позволява на приятеля си да те удря.Или просто приятеля му е някакъв тъп селяндур, а той го е страх от него.Иначе не е само до зодията,а и до възпитание.Иначе и брат ми и баща ми са Водолей. Е, малко като че ли обичат да командват и да си налагат волята понякога.Но пък например брат ми има достатъчно акъл като е пил да не кара.Винаги,когато ще кара е на сокчета.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Това момче не си заслужава.При мене всяко момче с което съм ходила е бил водолей-те са много големи инати.Смятам,че приятеля ти не е постъпил правилно,а и ти няма за какво да му се извиняваш.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Само аз ли не схванах драмата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Водолеите не стават. Тоя още по-малко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Моят мъж е водолей. И си е прекрасен... понякога.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Привлечи го с менците,като е водолей...Много ви се чудя как може да вярвате на тези измислени глупости за зодиите...
Ако искаш да се чувстваш като боклук през цялото време,тогава се опитвай да го привличаш както си искаш и му позволявай да те унижава.
В противен случай се махни колкото се можеш по-бързо от него.
Такива хора не заслужават момичета,които да мислят за тях и да страдат по тях.Заслужават яко бой и да пикаят кръв направо от простотията и байганьовщината си.Много мразя такива нещастници, честно...извинявай за изразите,но това не са нормални постъпки. Осъзнай се докато е време и бъди с човек,който ще те заслужава и ще вижда какво правиш за него.
Колкото до самата зодия :
Мъжете водолеи са женкари. Не всички, има свестни,но са рядкост. Те са много труден характер и са трудни за разбиране.Най-важното нещо за тях е да им е интересно и да им се ходи по гъза.Ако изгубят интерес,просто няма как да се върнат насила.Като цяло са големи фантазьори и най-голямата грешка(която правят И ДВАТА пола) е ,че не се влюбват (харесват) човека ,който стои срещу тях,а образа,който сами си създават.Като приятели и в компания са супер пичове, точни хора са,но стане ли дума за любов... просто не си съсипвай нервите,освен ако въпросният мъж водолей не е от изключенията.
Казвам го от личен опит,защото съм водолей(женски пол ) и съм запозната с характеристиката като цяло.Била съм с мъж водолей и това е единствения човек през целия ми живот,който успяваше да ме изкара извън равновесие за няколко секунди.Просто не мога да ти опиша какво ми е било докато съм с него ;д Имала съм и други случки с водолеи.... но всичко е приключвало супер кофти в любовен план.Като цяло водолеите търсят неща,които не съществуват,сами си градят образи,малко са като Дон Кихот ,нооо...понякога това им е чарът .
бахти аз съм водолей и нищо общо няма този със самата зодия...някакъв изверг е,като цяло Февруарските са големи келемета