- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж водолей - как да го привлека???
Здравейте. Имах/имам не знам и аз в момента връзка с едно момче, да подчертая зодия водолей е ( вярвам в зодиите) от около 1/2 месеца , харесвам го,но се скарахме на НГ жестоко,доста е дълго за обяснение,но той си мисли,че е прав ,аз също.. Нищо де аз отстъпих ,извинявах му се цял ден,смси, звъня му, той не ми отговаря.. Накрая си писахме и ме обвини за всичко,уж ме харесваше и му личеше, а накрая ми казва ,че чувствата му не идвали за 1месец....... Проблемът целия беше,че на нг бяха пияни искаха да ни закарат с моята приятелка до вилата,но ние не искахме да се качим,а искахме да ходим пеша, и за това приятелят му тръгна да ме удря,защото можело някой да ни изнасили в селото :Д. Другият скандал беше сутринта като си тръгнахме пеша с моята приятелка,защото ги чакахме 2 часа,а те ни бяха казали 15 мин и тръгваме.. и всеки нормален човек би се ядосал, е закараха ни и накрая аз даже не му казах чао на приятеля ми,защото в колата каза на приятеля си,че може да излязат,а на мен ми каза,че си имал работа :Д.. абсолютен филм,аз съм бясна от 3 дена...... Иначе моят човек не ме и защити пред приятелите си (което се очакваше),а ме обвини,че съм си го заслужила. Простих им,но той пак ме изкарва виновна и не знам как да се оправим... Дайте идеи ,казва ми,че съм го изложила,че приятелите му казвали как можел да ме търпи и всякакви подобни глупости,но отностно случката ,на който и да я разкажа,всеки казва ,че аз съм права.... Страшен инат е аз също.. Но не знам как отново да го спечеля .... Някой да знае нещо за водолейте, как се постъпва към такива мъже..
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?