Здравейте. Имах/имам не знам и аз в момента връзка с едно момче, да подчертая зодия водолей е ( вярвам в зодиите) от около 1/2 месеца , харесвам го,но се скарахме на НГ жестоко,доста е дълго за обяснение,но той си мисли,че е прав ,аз също.. Нищо де аз отстъпих ,извинявах му се цял ден,смси, звъня му, той не ми отговаря.. Накрая си писахме и ме обвини за всичко,уж ме харесваше и му личеше, а накрая ми казва ,че чувствата му не идвали за 1месец....... Проблемът целия беше,че на нг бяха пияни искаха да ни закарат с моята приятелка до вилата,но ние не искахме да се качим,а искахме да ходим пеша, и за това приятелят му тръгна да ме удря,защото можело някой да ни изнасили в селото :Д. Другият скандал беше сутринта като си тръгнахме пеша с моята приятелка,защото ги чакахме 2 часа,а те ни бяха казали 15 мин и тръгваме.. и всеки нормален човек би се ядосал, е закараха ни и накрая аз даже не му казах чао на приятеля ми,защото в колата каза на приятеля си,че може да излязат,а на мен ми каза,че си имал работа :Д.. абсолютен филм,аз съм бясна от 3 дена...... Иначе моят човек не ме и защити пред приятелите си (което се очакваше),а ме обвини,че съм си го заслужила. Простих им,но той пак ме изкарва виновна и не знам как да се оправим... Дайте идеи ,казва ми,че съм го изложила,че приятелите му казвали как можел да ме търпи и всякакви подобни глупости,но отностно случката ,на който и да я разкажа,всеки казва ,че аз съм права.... Страшен инат е аз също.. Но не знам как отново да го спечеля .... Някой да знае нещо за водолейте, как се постъпва към такива мъже..