.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само аз ли не виждам чааак такава впечатляваща разлика между молба и забрана КОНКРЕТНО за този случай?
    В смисъл... като знам, че зад "молбата" стои едно неказано "Ако не стане на моето, ще си направя извода, че не съм важен/не ми цениш мнението/не искаш да се съобразиш с мен", то си става баш косвена забрана. Или поне заплаха.
    О, разликата накрая става огромна. Всичко винаги се свежда до начина, по който ще бъде поднесено. Една твърда забрана мен би ме обидила. Бих загубила част от достойнството си като човек, който си има похлупак. Такова чувство вирее ужасно грозно в една връзка и спокойно може да я разруши, защото покрай себе си убива много други красиви чувства.

Друго е да те помолят, да обяснят защо и да си наясно човека от какво точно се притеснява. Молби изпълнявам почти за всичко. Стига да е поднесено така, че да е ясно, че крайният избор все пак е моят.

Никога няма да му забраня нещо. Има си определена групичка неща, за които той много добре знае, че биха ме накарали да охладнея към него. Няма да седна да му ги забранявам, но ако ги прекрачи, той сам е наясно на каква цена.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Няма да седна да му ги забранявам, но ако ги прекрачи, той сам е наясно на каква цена.
    Eй за това говоря. Тук няма оставяне на избор. Това си е косвена заплаха. Измиване на ръце, че "ама то аз не забранявам" и в същото време изискване на съгласяване.
    Не ме кефи, ама май няма друг вариант.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да,многократно съм се опитвала да забранявам разни неща. Не винаги се получава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си