- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвам братовчедка си!!
От известно време много започнах да харесвам братовчедка си.Какво да права?(С нея нямаме кръвна връзка понеже е осиновена)Така нали не пречи примерно ако имаме някаква връзка?
На теб надали ще ти пречи, важното е дали ти пука какво биха си помислили роднините ви и обществото. В случай че не ти пука, ползвайте презервативи и се кефете.
Толкова ли няма момичета, че си почнал по родата да се заглеждаш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Любовта няма граници! А щом и нямате кръвна връзка не е проблем.
Абе .. само на мен ли ми се струва странно, дори и без кръвна връзка ... Все си е част от семейството
Е, принципно би ме спряла кръвна връзка. Щом при вас такава липсва не е нещо по-необикновено от нормалните връзки. Зимайте се е. =)
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
аман от извергщини ...осиновена, не осиновена е част от семейството ти
Няма значение че нямате кръвна връзка ...тя все пак е част от семейството
Наистина щом нямате кръвна връзка,няма никакъв проблем,който да ви попречи да сте заедно,но бъди сигурен,че 1-во това няма да се хареса на роднините ви и 2-ро ще има много коментари по ваш адрес,за което не трябва да ти пука особено,но все пак бих те посъветвала да се огледаш.. има толкова много други момичета.
deiba ti skapaniq trol are ebi q tugava i praite deca pone nqma da sa rudat izrodi ebi q spoko
Щом нямате кръвна връзка - еби докато ти омекне![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
По-добре братовчедката, отколкото сестра ти. Давай смело!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Харесай и брадовчед си.
Като нямате кръвна връзка, к'ва братовчедка ти е ? stepcousin ли ?
Според мен, след като нямате кръвна връзка, няма ядове, аз лично не бих имал проблем с това.
"Харесвам братовчедка си!!" - Ами загасете лампите, направете го и готово. Кво има да му мислиш о.О
И аз като малък харесвах братовчедка си, тя е една година по-малка от мен, дори искахме да се женим и се къпахме голи двата-постоянно бяхме заедно, а и сме съседи, но сме били деца, сега като си спомним дори смешно ни става, сега вече рядко се виждаме, щото и двамата учим и работим, но сме много добри приятели, тя е доста секси мацка, но сме братовчеди и можем да бъдем само приятели