.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Вашето мнение и главно мъжкото ;д

http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...privlekatelni/
    И вие ли мислите така ? (обръщам се специално към момчетата) Какви момичета ви привличат повече окото такива на токчета, или такива на равни обувки?
    Аз също мисля че е привлекателно, но кво дай сега да носиме само токчета,та да сме по-секси ;д Аз познавам момичета, който носят само токчета, но не мога да кажа че момчетата ги заглеждат кой знае колко..Може би защото и други фактори играят роля ..

Ако изляза небрежно на кафе с нея и тя ми се вясне на токчета, ще я пратя в графата кифли. Има си обувки за всеки повод. Аз лично предпочитам момичета с кецове. ;д Обичам по-обикновените момиче, които не се опитват да са център на вниманието.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от daniel1995 Виж мнението
    Има си обувки за всеки повод.
    Това е самата истина. Това важи за облеклото и държанието.

Много по-привлекателни според мен, на кафе или където и да било, като разбира се изключим очевидните места където просто не става да се носят.
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

А токчета в училище какво мислите за това ?

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Излизаш от рамките на темата малко
    Ако има повод, що не? Ако питаш за всекидневна употреба, предполагам че по ниски токчета не биха били проблем. Другото което е, за да ми се хареса някоя, то не само трябва да е на токчета но и да има правилната комбинация от облекло, прическа и т.н.

Аз съм фен на токчетата и нося от малка. Не съм ниска, средна съм на ръст, но просто обичам и се чувствам по-добре на токчета. Това не значи, че ако цял ден съм нагоре -надолу и обикалям ще е на 12см ток. Мне, има си обувки за всеки повод, така е.
    И да, на момчетата им харесва, но не мисля, че основното е това. Ако не можеш да впечатлиш един мъж с личностни качества, обаяние, възпитание... е с токчетата няма да стане..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На мен лично ми харесват момичета на токчета.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То от токчета до токчета и от момиче до момиче има разлика. Познавам момичета, които постоянно носят токчета, дори и в ежедневието, но пак изглеждат неглиже (в хубавия смисъл), защото са нисички и са ги съчетали добре с дрехите, ходят с лекота на тях и им отива. Познавам и такива, дето също ходят постоянно на някакви токчета, които грам не им се връзват със стила на обличане и изглеждат...ами, селско. Особено пък такива, които са хем по-едри, хем и по-високи и крачат с крива походка - ужасно смешно и кобилесто ми е.
    Аз обожавам високи обувки, но в ежедневието не нося. Така че, една жена ако не е привлекателна като цяло, каквито ще обувки да сложи, няма значение.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Харесват ми, правят краката да изглеждат по-дълги. Ако мацката има и хубави крака перфектно.

anonymous708973
    Guest
    Едва ли момчетата си избират момичета по височината на обувките.

Факт е, че съм обирала в пъти повече погледи с къса рокля и висок ток отколкото с клин, потник и маратонки.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Едва ли момчетата си избират момичета по височината на обувките.

Факт е, че съм обирала в пъти повече погледи с къса рокля и висок ток отколкото с клин, потник и маратонки.
    Да. Точно.

И аз мисля, че е до мястото. На университет и работа си ходя с ниските ботуши. И на двете места биха ме изгледали странно, ако се покатеря на 10-12см токчета. Когато с него ще правим нещо, обаче, предпочитам да е с токчета. Определено така му харесвам повече като цяло.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Така е зависи от много неща просто питам какви момичета биха ви привекли погледа,а за по-нататъшно опознаване естествено,че не обувките са главното..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Преди ходех само на високи обувки.
    Но вече не ми е удобно, много вървя, на работа се катеря на някакви места от време, няма как.
    За официален повод, официално събиране - тогава слагам.
    Също, понякога като излизам вечер на тип бар, дискотека.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Всичко е до това как се носят дрехите/обувките. Ако на училище или работа не се чувстваш удобно на токчета няма как да изглежда добре, няма го излъчването.

Аз повечето от 12 клас си го изкарах с 10 сантиметрови токове и дори не съм се замисляла дали някой го приема за нормално или не. Чувствах си се добре, нищо че съм 175см висока..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Еми както казаха, правят краката по-дълги и повдигат дупето. Обаче някои са толкова надменни и като си внушат, че тея токчета им вдигат самочувствието... просто ми стават жалки.
    Schhh! Hear the silence...

Сега се сетих за още едно предимство като заговорихте за височината. Много по-удобно ми е, когато момичето срещу мен е на токчета, защото съм висок.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Равна подметка always win Поне за мен. Токчетата са ми прекалено превзети за ежедневна употреба. Не ме кефи мадамата да крачи като щъркел.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ако не можеш да впечатлиш един мъж с личностни качества, обаяние, възпитание... е с токчетата няма да стане..
    Да!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако на нея и е удобно,аз няма да имам проблем.Стига да не е нещо курвенско нали.. Естествено,то си е и от случая или събитието,ако сме на нещо изискано и тя е с някаква рокля,нормално да е на токчета,а не на равни обувки.
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Ако на нея и е удобно,аз няма да имам проблем.Стига да не е нещо курвенско нали.. Естествено,то си е и от случая или събитието,ако сме на нещо изискано и тя е с някаква рокля,нормално да е на токчета,а не на равни обувки.
    Естествено, че на такива събития ще е с токчета ;д За мен е яко на токчета, но все пак ми е странно всеки ден на токове да си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си