- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изнервяте ли се?
Изнервяте ли се,когато гаджето ви излиза на вън с приятели на дискотека или заведение,без вас?![]()
Не! Това, че сме заедно не означава, че трябва да е с мен 24/7 и да няма други социални контакти.
Последно редактирано от HollyGolightly : 01-02-2013 на 05:08
Не , естествено. Той е човек като всички нас и има нужда да се вижда с приятели. Да общува. Що за глупост е да му правя кавги,че излиза с приятели и се забавлява без мен? Да не би да сме лепнати заедно и да нямаме други контакти щом сме двойка?Глупаво е, незряло е. Само някой не зачитащ и не уважаващ човека до себе си би направил проблем от това.
maDamn
Гадно ми е, ако има момичета с тях. Но се старая да не му правя проблем. Той обикновено в такива случаи ме вика с него. Иначе ако са само момчета си излиза абсолютно спокойно![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не ми е много приятно,защото в неговата компания са предимно момичета,но се старая да не му го показвам.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
имало е един единствен случай , когато ревнувах приятелката си всеки път щом излезеше с гадните си дебели приятелки
Не.Всеки има право на личен живот ,време за себе си,време за приятелите си и като цяло свобода до толкова,до колкото не нарушава любовните отношения между двама души.
Ако ми беше домашен любимец, щях да си го водя на каишка и да се изнервям, ако излезе без мен или без мое позволение.
Той за жалост е човек и спокойно може да си излиза където, когато и с когото си пожелае.
пп:![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не, показал ми е неведнъж, че мога да му имам доверие и му давам пълна свобода.![]()
Не, той е човек, личност. Аз също си излизам винаги без да се допитвам до трето мнение, ама с кой, ама къде...
Всеки има право на личен живот, излизане и общо взето да си живее живота. Не обичам да съм лепната за някого постоянно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не. Нито го търся, нито му диря сметка. Ако му се обадя инцидентно и го хвана на кафе- ОК, ама не ми дава отчет. Аз мразя да се отчитам къде съм ходила и с кого, ама да видим кога ще ме хване в криво настроение.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не по принцип, все пак няма да и ходя подир гъзО цял живот.
Но ето ти и пример когато много се изнервих. Тя ще излиза с човек които иска да и бърка в гащите от бая време. Нямаше да са сами, но както и да е. Тогава няма как да не се изнервя, при условие че даже не ми спомена половин час преди да се срещат. То така се изнервих, че тва ни беше пред последния разговор![]()
Хм, ние не ходим поотделно на дискотеки, барове, купони и прочие. А за кафенета и всякакви такива излизания ми се вижда супер уиърд да се разпитваме. Ние си разказваме и без да ни питат де.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Разбира се,че неАко се изнервях,това щеше да значи,че му нямам пълно доверие,а ако е така просто няма смисъл да сме заедно ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За мен пък си е абсурдно да отида на дискотека с гадже
НЕ, не, не, не и не.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами не знам точно, някак не ме влече да гледам гаджето си да се кърши на песни на Галена![]()
И да, знам, че има и други места, без чалга, но там също не би ми било по-приятно да сме заедно.
На дискотека ходя само с приятели. Веднъж бяхме с приятели + гаджето ми и не бих повторила.
Нямам друг аргумент, просто някак ми става конфузно.
П.П: То и аз не си падам по дискотеките, рядко ходя. Пък и не знам защо, ама не съм имала гадже, което да е редовен посетител. Те дори не слушаха чалга(и аз не слушам, ама като си на маса някак не върви да слушаш пр. D.M.X)
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-02-2013 на 11:47
Защо пък да се изнервям? Както аз излизам без него, така и той излиза без мен. Не се дразня, не държа сметка и не търся отчети. Би ме изнервило точно обратното. Обвързани сме един с друг, не вързани един за друг.
П.П Този аргумент с "на маса" никога не съм го разбирала. На мен музикалният ми вкус не се влияе от това къде съм седнала или какво има в чашата ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щото не се забавлявате по еднакъв начин. Случвало ми се е 2 пъти, познато ми е.
Бих отишла и без приятеля си, но ако си е в града, от какъв зор ще отида без него? Той ходи повече от мен и често е сам, ама... Студентски град не прощава :д
Ние обичайно си разказваме ежедневието си, та не го приемам за "отчет".
Дразня се само когато е претупал разговора си с мен, за да отиде да види "кво правят" съседите от произволен етаж и в последствие разбирам, че са отишли на бар и са се върнали в 4 сутринта, а той е на лекции от 8-10 часа. Ама да се изнервям - не. Бързо ми минава раздразнението.
Не.
С вече бившия ми приятел имахме проблеми точно с това - отнемаше ми личната свобода, като беше навсякъде с мен, когато отивах. Да, едно време го исках, но след това вече взе да става задушаващо. Нямал доверие на другите, на мен ми имал, което си е тъпо оправдание.
Иначе той си е излизал с приятелите си, без мен.
Не ми е било проблем.
Напълно нормално е да го прави, не се изнервям.
Не,бих се изнервил ако примерно не ми каже,че примерно е имало момчета и т.н. иначе според мен всеки трябва да си има и друг живот,не само да се влачим 2мата навсякъде..
>>DjBelev<<